maandag 12 augustus 2013

L'oreal volume million lashes extra black mascara Review

Een tijdje geleden was er bij het kruidvat een kortingsactie waarbij je voor 10 euro een mascara van l'oreal kon kopen. Mijn essence mascara was op aan het gaan dus ik besloot er eentje te kopen. Ik koos de volume million lashes extra-black mascara. Het is een volume mascara die goed moet separeren en een doseer dop heeft. Ik was wel benieuwd of een duurdere mascara ook beter zou zijn dan de goedkopere mascara's die tegenwoordig steeds beter worden.

De verpakking vind k in ieder geval erg mooi, zwart met goud vind ik een mooi combinatie van kleuren en de mascara ziet er zeker niet goedkoop uit.

Op de achterkant staat aangegeven dat er een nieuwe borstel in zit en dat er speciale doseer dop in zit die belooft dat er niet teveel mascara aan de borstel komt te zitten.



Het borsteltje is van plastic met zeer veel minihaartjes erop. De doserende dop doet goed zijn werk, er zit weinig overbodige mascara aan de mascaraborstel.






Het effect van de mascara vind ik matig. Dit is een laagje.(ik draag altijd 1 laag mascara) Op zich is het geen slechte mascara, hij separeert goed en geeft volume zonder te klonteren. Maar omdat het L'oreal is had ik er meer van verwacht. Ik vind mijn vorige mascara de essence i love extreme volume wel beter dan deze, die gaf een effect wat meer aanwezig was.

Ik heb hierna nog een laagje aangebracht om te zien wat het effect zou zijn.


Het effect is wel een stukje beter. De wimpers zijn zwarter en dikker. Wel ietsjes meer klonters.

Conclusie: Ik vind het een prima mascara, hij doet wat wordt beloofd, maar ik had er nog iets meer van verwacht. Gelukkig heb ik er 10 euro voor betaalt en niet de volle prijs van 18 euro want dat had ik hem niet waard gevonden.

14 opmerkingen:

  1. ik vind 'm wel pretty maar niet echt een wow effect geven!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind hem eigenlijk wel mooi! Met 1 laagje zijn je wimpers echt zo mooi lang! Maar misschien heb je dat van jezelf ook al wel. Liefs,
    Anna

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. klopt mijn wimpers zijn van zichzelf al lang.. de mascara geeft geen verlengend effect maar het is dan ook een volume mascara :)

      Verwijderen
  3. Ik had er ook meer van verwacht en volgens mij heb je van jezelf al mooie wimpers dus lijkt het erop dat deze mascara niet veel extra's meer doet :)Jammer! Fijne review!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind hem wel mooi, maar voor die prijs zijn er wel betere te vinden..

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind hem er wel heel goed uitzien, maar voor de prijs zou ik toch wel sneller mijn vertrouwde budget mascara weer kopen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hij ziet er opzich wel goed uit, maar ik had inderdaad ook wat meer verwacht...

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Goede review! Deze was aangeraden door iemand die ik ken, dus fijn om ook te zien hoe het werkt! Bedankt voor de review.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Best goed resultaat na twee laagjes! Maar ik hou het voor die prijs ook maar bij mijn vertrouwde mascara ;) Verpakking is wel supermooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Pretty! Je hebt trouwens prachtige ogen!

    Keep on bloggin'!
    Summer

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hij staat heel mooi! Maar jij hebt al super wimpers van jezelf!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hij is wel mooi, gewoon basic, de prijs is wel een beetje boven mijn budget.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. nu ben ik heel erg benieuwd naar essence i love extreme volume

    BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik