zaterdag 2 april 2016

Annytude lashes review&look

Een heleboel van jullie zullen makeupbyan op instagram wel kennen, ze is een van de grootste makeup instagrammers. Het grappige is dat ze gewoon uit friesland komt net als ik :) Ze heeft ruim een miljoen volgers! En sinds een tijd ook haar eigen wimpermerk genaamd annytude. Ik bestelde de nieuwste stijl genaamd snobby. Ook kreeg ik van ann gratis nog goody-goody erbij(omdat ze mn instagram had gezien denk ik) hoe lief! Anyway laten we gaan kijken naar de wimpers!



De wimpers komen in een kartonnen verpakking(sorry hij was al wat vies en beschadigd geworden inmiddels) op de achterkant staat ook een look met de wimpers.

Op de zijkant nog even een reminder voor de instagrammers.

De snobby wimpers komen in een stevige plastic case die je naar de zijkant kunt uitschuiven. Echt een stevige verpakking en ook mooi om de zien, net zoals de wimpers zelf! Wauw ik vind ze zo mooi; heel lang en met veel volume lekker dramatisch :)

Ze zijn ook lekker fluffy en zien er niet plastic achtig uit ondanks dat ze wel van synthetisch materiaal zijn en niet van dierenharen.


Hier een look die ik maakte met de wimpers:

De wimpers hebben echt een goede pasvorm en ik had ze vrij snel opgeplakt zonder veel moeite(maar ik ben dan ook al best gevorderd met nepwimpers) Het bandje is stevig maar nog wel een beetje flexibel. Deze kun je zeker wel 10-20x dragen denk ik.
Ik ben fan! Ga er zeker meer looks mee maken dus hou mijn instagram in de gaten.



Dit zijn de goody goody lashes, wat meer natuurlijke lashes


Deze hebben een dunne flexibele band en plakken dus heel makkelijk en ze zien er natuurlijk uit. Heel geschikt voor beginners dus.

Hier draag ik de wimpers op mijn oog, ik vind ze best mooi; ze geven een beetje lengte en een beetje meer volume maar zullen niet heel erg opvallen.

Hebben jullie annytude lashes al geprobeerd?



 
Images by Freepik