dinsdag 13 november 2012

W7 Planet Collection

Een huisgenootje van mij heeft net als ik een grote nagellakverslaving. Toen ze een keer een hele mooie donkere glitterkleur op haar nagels had moest ik natuurlijk weten welke kleur dat was! Het bleek nagellak te zijn uit de 'Planet Collectie', van het merk W7. Dit merk is te koop bij de op=op voordeelshop, je betaalt 10 euro voor 3 potjes. Helaas hadden ze de collectie in Sneek niet dan weer niet, dus heeft mijn huisgenootje ze voor mij meegenomen. Inmiddels heb ik de lakjes alweer ruim 2 maanden maar ik vergeet de hele tijd swatch foto's te maken of de belichting is weer niet goed. Ik heb onlangs een nagellak-swatcher gekocht op ebay dus nu kan ik mooi alle kleuren tegelijk laten zien.Helaas was er 1 kleur van de collectie niet meer, dus in plaats daarvoor heb ik een rode crackle nagellak(die helaas heel slecht is). Dit is de foto met flitser gemaakt. Zoals je ziet lijken de lakjes in de potjes best wel op elkaar. 


Zonder flitser. De namen van de linkjes van links naar rechts zijn: Metallic Jupiter, Metallic Mercury, Metallic Neptune, Metallic Saturn, Metallic Venus. Ja dat klopt, allemaal hebben ze metallic in de naam. Het zijn inderdaad metallic lakjes maar om dit nou in de naam te zetten is wel een beetje te veel van het goede. Alleen de naam van de planeet was ook goed geweest. Swatchfoto met flitser. Hier heb ik de lakjes opgebracht in dezelfde volgorde als ik de potjes eerder heb opgenoemd. Hier is één laag opgebracht, behalve bij Venus, daar heb ik 2 lagen opgedaan want hij dekt iets minder goed  dan de rest. De rest dekt wel goed als je één laag opdoet. Ook blijft de lak redelijk goed zitten( maar dat hangt ook af van de sterkte van je nagels)


 Foto zonder flitser. De lakjes staan nu andersom op de foto. Zoals je ziet hebben Jupiter (meest rechts ) en Mercury daarnaast de meeste glitters. Jupiter heeft meer paars/blauwe glitters en Mercury meer goud/donkerrode glitters. Neptune is overwegend donkerblauw met een paarse ondertoon. Saturn is goudgroen en Venus donkerpaars met een roze ondertoon. Deze kleuren zijn heel uniek zul je niet snel ergens anders vinden. Daarom vind ik dit ook een hele geslaagde collectie, bovendien is de prijs-kwaliteit verhouding goed. Nog een bijkomend voordeel is dat je niet snel uitgekeken raakt op de collectie omdat ze allemaal zo uniek van kleur zijn maar toch enigzins op elkaar lijken. De kleuren zijn ook heel geschikt voor de herfst.
Ik heb geen favoriet, ik vind ze allemaal heel leuk! Saturnus.
Venus.

Wat is jou favoriete nagellakcollectie?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
Images by Freepik