vrijdag 25 oktober 2013

Elf 'eye enhancing eyeshadow hazel/green eyes 2' palette, vloeibare eyeliner plum & valse wimpers dramatic Review

Laatst hebben jullie al een ooglook kunnen zien met dit mooie palette en vandaag volgt dan de review! Uiteraard review ik ook nog de vloeibare eyeliner in plum en de nepwimpers voor jullie. Maar laten we beginnen met het palette, genaamd 'eye enhancing eyeshadow hazel/green eyes 2'. Zoals de naam het al zegt is dit palette speciaal bedoelt voor groene en hazel ogen.
De kleuren in palette zijn vrij gevarieerd, 2 grijzige/taupeachtige kleuren, een groene kleur, een witte kleur, een lichtroze kleur en een paarse kleur. Paars staat altijd mooi bij groene en hazelkleurige ogen dus ik snap wel waarom ze deze kleur erbij hebben gedaan. De lichtroze kleur weet ik niet zo goed wat ik ermee moet. De witte kleur is altijd handig als highlighter en ook de grijzige/taupe kleuren zijn heel handig. De groene kleur twijfelde ik over of dit goed zou staan maar toen ik het op het bewegend ooglid had aangebracht stond het heel goed.

Hier zie je de swatches. De taupe/grijzige kleuren lijken een stuk bruiner! Niet dat ik het erg vind ik vind ze dan juist meer bruikbaar. De meest linker kleur en de paarse kleur hebben grote glitters. Alle kleuren verschillen iets in de structuur, mat, shimmery of met glitters. Goede afwisseling. De pigmentatie is niet over de top maar goed genoeg.

Dan gaan we nu over naar de vloeibare eyeliner. Ik besloot niet voor de gebruikelijke zwarte kleur te gaan maar voor plum, een donkerpaarse kleur. 


Het kwastje is heel fijn, heel dun dus je kunt er precies mee werken.

Ik heb helaas geen swatch foto op mijn hand, die had ik wel gemaakt maar alle foto's waren onscherp. Op de handswatch leek de kleur wel zo goed als zwart. Ook toen ik de ooglook ging maken leek de eyeliner gewoon zwart te zijn, pas als héél goed kijkt zie je dat hij wat paars is. De eyeliner zelf is goed maar de kleur had wel wat paarser gemogen.

Als laatste wil ik het nog hebben over deze nepwimpers genaamd 'valse dramatic dramatic'. Over deze nepwimpers ben ik heel tevreden! Ze waren echt heel makkelijk om aan te brengen en het resultaat vond ik heel mooi. Ik vond ze echter niet heel 'dramatisch', ik heb namelijk nepwimpers die een stuk meer dramatisch zijn, maar ik vond ze heel mooi staan.


De wimpers zien er best natuurlijk uit, alsof je van jezelf heel veel en lange zwarte wimpers hebt. Ik ben fan!

Het palette kost 8 euro, de eyeliner en de nepwimpers waren slechts 1 euro. Alle producten zijn te bestellen op de ELF website.

Hebben jullie deze producten ook geprobeerd?

10 opmerkingen:

 1. die wimpers zien er echt mooi uit! ik heb zelf een aantal elf producten en ben er echt super enthousiast over. ik vind alleen de verzendkosten echt belachelijk dat houd me best wel tegen om nog een keer te bestellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik heb de liner zelf ook, vind 'm super fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Thanks for sharing. Was al benieuwd naar wat je had gebruikt. <3

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie en subtiele look heb ermee gemaakt. Zelf heb ik niet zoveel producten van ELF, de eyeliner lijkt mij wel fijn werken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie wimpers zeg en de look die je er mee gemaakt heb vind ik ook leuk, ik stel het zelf steeds uit om bij ELF te bestellen..toch maar eens gewoon doen :)

  BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik