donderdag 6 februari 2014

Mijn ooglooks top 5

Al voordat ik een blog had vond ik het leuk om ooglooks van youtube na te maken en deed ik dat zowel als ik een feest had als soms gewoon voor de lol. Sinds ik een blog heb ben ik deze hobby nog veel vaker gaan uitoefenen en ben ik ook beter geworden en ik hoop nog beter te worden. Jullie zijn inmiddels gewend van mij om regelmatig ooglooks te zien op deze blog en vandaag laat ik jullie mijn top 5 zien, dit zijn de looks die ik zelf het mooiste vind gelukt.

Deze look maakt ik in de zomer en als ik hem terugzie krijg ik spontaan zin in zomer(terwijl ik best wel een wintermens ben). Ik vind de kleurencombinatie erg geslaagd en lekker opvallend.

Deze look maakte ik in maart toen ik een feest had en het resultaat vond ik verrassend mooi. Deze look wil ik graag nog eens maken in een gouden/bronzen variant ipv zilver/zwart.

Paars is mijn favoriete oogschaduwkleur omdat deze mijn groene ogen goed doet uitkomen. De combinatie van paars en goud is een groot favoriet van mij en heb ik al meerdere keren gemaakt. 


Bij deze look wou ik graag een dun gouden glitterlijntje hebben boven mijn normale eyeliner en ik vond dit er heel leuk uitzien, ook zijn de kleuren lekker kerstig.

ocean sunrise
Als laatste ga ik voor deze look die ik laatst maakte met een regenboog gradient..

Trouwens ik heb ook een apart instagram account voor mijn ooglooks, hier plaats ik looks vaak voordat ze op mijn blog komen! Ik zou het leuk vinden als je me daar volgt.

9 opmerkingen:

 1. Waauw die laatste is tof! Ze zijn allemaal erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind vooral de laatste twee erg mooi ! X Denise

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw ik vind de laatste de aller mooiste! XO

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De vierde look vind ik prachtig! Dit zijn kleuren die ik zelf ook vaak draag.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. die tweede en derde look vind ik prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je looks blijf ik prachtig vinden. De ''paars/gouden look met sleek vintage romance'' is mijn favoriet.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je maakt echt super mooie ooglooks! Vooral die laatste is erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik