dinsdag 18 maart 2014

De leukste bespaartips

Zoals jullie weten ben ik dol op online bestellen en dat doe ik ook regelmatig, ik ben er eigenlijk verslaafd aan. Omdat ik toch een studentenbudget heb is het wel handig als ik hierop wat geld kan besparen. Een manier om dat te doen is door middel van kortingscodes. Er zijn tegenwoordig een heleboel site's met codes te vinden zoals vouchercloud.nl. Ik laat jullie nu de kortingscodes zien die mij het meest interessant lijken!

De eerste aanbieding die me aanspraak is een tweede subway 15 cm broodje voor maar 99 cent. Ik ben dol op subway, mijn favoriet is een veggie delight met lekker veel hete pepers! Dit is trouwens zowel een mobiele als uitprintbare kortingscode (want ja subway broodjes bestel je niet online natuurlijk)


De volgende code is ook een uitprintbare code, namelijk 7,50 korting op het hele assortiment bij de livera! Misschien kun je nog een leuke bh scoren.


Ook is er een code waarmee je 20% korting krijgt op je eerste bestelling bij the body shop. Dus als je er net als ik nog nooit hebt besteld dan is deze code zeker aan aanrader! Deze code is nog maar 2 weken geldig dus je hebt niet lang om te beslissen :)


Ook vind je op vouchercloud makkelijk op welke site's er uitverkoop en andere aanbieding zijn  op dit moment, zoals bij asos en forever 21. Bij forever21 krijg je bijvoorbeeld gratis verzending vanaf 75 euro, elke dag is er een deal met 21% korting en ook is er uitverkoop met 50% korting en dat is nog niet alles. Bij asos krijg je tot wel 70% korting in de outlet en er staan nog een heleboel andere aanbiedingen op.

Van welke aanbieding gaan jullie gebruik maken?


4 opmerkingen:

  1. Ik hou van besparen! Heel fijn deze tips

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Handig die van TBS en Forever 21 zijn wel erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hele handige tips, heb gelijk een kijkje genomen op de site en ziet er leuk uit allemaal.
    liefs x

    BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik