maandag 23 februari 2015

Instagram diary januari/februari

Vandaag laat ik jullie weer een kijkje nemen in mijn persoonlijke leven! Als eerst deze foto van mij en mn vriend, deze foto is gemaakt op 5 mei. Vorig jaar januari zijn we begonnen met daten we zijn dus nu alweer een jaar samen!

Deze foto is nog van mijn wintersport begin januari in val cenis, frankrijk.


Selfie toen we naar groningen gingen met de auto, mijn zusje had namelijk een scoliose operatie gehad die gelukkig heel goed is gegaan.

Op de terugweg van groningen gingen we eten bij de mac in joure en daar zag ik mert en teskuh! Ik wilde ze niet storen dus heb helaas geen foto maar ik vond het wel heel gaaf om 'bekende' mensen opeens tegen te komen. Teskuh is ook echt enorm knap in het echt!


Ik heb geen abbonement meer op de sportschool dus dan maar thuis sporten want ik hou ook niet van hardlopen. Gelukkig zijn er op youtube genoeg filmpjes zoals die van blogilates!

Ik bestelde dit dupe palette van buyincoins.

De practica zijn weer begonnen, ik begon meteen met de moeilijkste; de HPLC.

Selfie in het lab, ik studeerde voorheen biotechnologie en ben sinds september verandert van studie naar Biologie en Medisch laboratoriumonderzoek en heb het tot nu toe erg naar m'n zin! Ik moet nu alleen wel elke dag bijna anderhalf uur reizen dus ik ben wel aan het zoeken naar een kamer die dichterbij is.

Makeup look maken! Ik had vorige week een weekje vakantie dus tijd om weer looks te maken.

Ik heb in de vakantie bijna een week thuisthuis in friesland gespendeert en daar hebben we een jacuzzi in de tuin, heerlijk!


Ook maakte ik deze paars/bruine ooglook

Afgelopen weekend ging ik naar 'A State of Trance 700' in jaarbeurs utrecht. Hier zijn we vorig jaar ook geweest, het was weer erg leuk! Hier een selfie bij de 'radiodome', achter ons staan Armin van Buren en andere DJ's.

Er werd live radio uitgezonden en interviews gehouden met de DJ's.

De hele nacht hebben we lekker gedanst en waren we helemaal kapot toen we pas 9 uur sochtends konden gaan slapen!3 opmerkingen:

  1. Leuk overzicht! Wat grappig dat je teske en mert zag.
    Je studie lijkt me heel interessant!
    Groetjes sabrina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk overzicht! En een jacuzzi is zo heerlijk, hoe kouder het word hoe fijner ik het vind om lekker in de jacuzzi te kruipen.

    BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik