dinsdag 19 juli 2016

New York shoplog


Desondanks dat ik soort van gestopt ben met bloggen (maar ben nog wel actief op instagram, zowel mijn persoonlijke als ooglook account) wil ik jullie toch mijn aankoopjes van new york laten zien!


Alles bij elkaar, ik ben goed geslaagd :)


Dit is wat ik heb gekocht:
-2x essie nagellak en mascara van covergirl bij CVS
-revlon foundation, ardell mascara en lady speedstick deo bij walgreens
-nepwimpers van elite bij walgreens?
-beccaxjaclynhill highlighter en anastasia beverly hills liquid lipstick in dusty rose bij sephora
-modern renaissance palette bij macy's
-kleding bij forever 21; 3 jurkjes, een legging en een rokje
-bodylotion en parfum spray en 3x ondergoed bij victoria's secret
-chocolade van herseys en pannekoekenmix voor echte amerikan pancakes
-een t-shirt met trump als grapje voor mn vriend :)Als eerst de BeccaxJaclynhill highlighter, het doosje is al mooi!
 
 Toen ik deze BeccaxJaclynhill highlighter swatchde in de sephora bij times square was ik verkocht! Wauw hij is echt prachtig, het is een gouden kleur maar niet te goud met inderdaad een champagne achtige glans, de glitters erin zijn niet groot en chuncky zoals bij goedkopere highlighters.

Het modern renaissance palette is erg populair op instagram en veel hebben hem al. En ik snap wel waarom! De kleuren zijn erg mooi en daarnaast is de pigmentatie erg goed.
 Ik 42 dollar voor het palette dat is het zeker wel waard! Vooral de matte kleuren zijn erg mooi en ik heb nog nooit zulke goede gepigmenteerde matte kleuren gezien. Er volgt misschien nog een review over dit palette!

De revlon colorstay foundation heb ik jaren geleden al eens een review over geschreven. Ik heb hem ook al lang niet meer gehad en ik besloot hem te kopen en ik vind hem nog steeds net zo fijn!

De bekende lady speedstick deodorant, deze moet je gewoon meenemen als je in de US bent.

In new york heb je in de winkels best veel keuze aan makeup maar ook in nepwimpers, daar kunnen ze in nederland wat van leren! Ik nam deze ardell whispies double pack met wimperlijm en tool mee.

Deze nepwimpers van elite vind ik er ook heel mooi uitzien.

Ook kocht ik een mascara van covergirl.

Bij victoria secret was bodylotion en spray 2 voor 10 dollar dus dat kan ik niet weerstaan natuurlijk!

Bij de sephora kocht ik ook net een liquid lipstick van anastasia, ik heb alleen een liquid lipstick van sleek maar ik vind deze niet comfortabel, dus ik was benieuwd naar deze. Ik koos de kleur dusty rose.Hier zie je dusty rose en de highlighter samen.

Verder kocht ik nog kleding, dit zagen jullie op de bovenste foto, bij forever 21, 3 jurkjes, een rokje en een legging, dit samen was maar 40 dollar! Ook kocht ik lingerie bij victoria's secret, alleen ondergoed, dit was ook al duur maar voor de bh's betaalde je 50 dollar! Ik heb er wel een paar gepast en ze zaten ook lekker en waren heel zacht maar ik vond ze toch niet mooi genoeg.

Zijn jullie al eens in new york geweest?

2 opmerkingen:

 
Images by Freepik