dinsdag 10 juli 2012

NYX Round Lipsticks ReviewLaatst heb ik op ebay 6 verschillende lipsticks van NYX gekocht. Ik had er al veel over gelezen op het internet, en aangezien ik wel eens wat nieuwe kleurtjes wou uitproberen kon ik het niet laten. De prijs-kwaliteit verhouding is erg goed. Ik heb 13.52 euro betaald voor 6 lipsticks. Ze zijn niet in de winkel te koop, alleen op het internet. 
Van links naar rechts: Strawberry milk, Fig, Hot Pink, Louisana, Spell Bound en Chic Red.


Strawberry Milk. Lijkt op de foto niet heel lelijk maar full-face zag het er niet uit. De kleur is te licht voor mij, had niet verwacht dat hij zo licht zou uitvallen. Nu kun je heel goed alle oneffenheden op de lip zien.Fig. Een prachtige kleur. Als je de lipsticks zelf ziet lijken fig en strawberry milk niet zo veel te verschillen maar het verschil bleek groter dan verwacht. Fig is een stuk donkerder maar de kleur is echt perfect voor mij. Hij is niet neutraal maar ook niet te opvallend.


Hot Pink. De meest felroze kleur van allen maar toch niet zo felroze als ik had gehoopt, hij is donkerder en paarser als je hem opdoet.(op de foto niet goed te zien) Toch wel een leuke kleur voor een feestje.
Lousiana. Hij is opvallender en iets paarser dan Fig. Ook een kleur die me goed staat.Spellbound. Deze kleur neigt meer naar rood. (lijkt op de foto iets lichter)
Chic Red. Echt een sneeuwwitje kleur. Ik ben normaal gesproken niet van de rode lippenstift want ik vind het me vaak niet staan. Dit is dan ook niet een kleur die ik snel zou dragen maar deze kleur rood staat me gelukkig wel. Deze kleur was wel lastig om er weer af te krijgen, hij blijft dus erg goed zitten.Dat vond ik van de andere kleuren ook.


Welke kleur lippenstift draag jij het liefst?


4 opmerkingen:

 1. Prachtige kleuren! Stuk voor stuc!
  Rec Chic is mijn favo! Maar Hot Pink vind ik ook erg leuk uitvallen een beetje donkerder... :D
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, ├ęcht prachtig gewoon!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schattige, lieve kleurtjes!! :D Ze doen me een beetje denken aan de MAX lipsticken van de Action:P

  BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik