zaterdag 3 november 2012

BB Cream Skin79

Laatst heb ik een BB cream besteld op ebay. Voor 3 euro vond ik een bb cream van skin79.

Bij binnenkomst bleek het een vrij grote pot te zijn, hier kun je zeker nog even mee vooruit! Op de verpakking staat whitening, dit moet je niet geloven, het vermindert oneffenheden maar maakt je huid niet bleker. Ook zit er spf25 in. 


De BB dekt redelijk goed(ik heb best een onegale huid), je kunt hem opbouwen in dekking. Hij heeft wel echt een gelige ondertoon, als dat je niet staat is deze BB cream niet geschikt voor jou. Ook is het een gemiddelde kleur, hij is niet heel licht maar ook niet superdonker. Voor nu is hij wel goed maar als het straks echt winter is heb ik nog een blekere huid dus ik denk dat hij dan toch te donker is voor mij later.

Close-up.

Verder heb ik nog een klein minpuntje. De BB cream is als je hem aanbrengt vrij waterig, hij smeert dus wat lastig uit. Je kunt hem het best eerst een beetje uitsmeren, wachten totdat de waterige laag(ik denk dat dit de spf is of een andere verzorgende creme) is ingetrokken en daarna pas de creme goed uit te smeren.








Het totaalplaatje, alleen bb cream verder helemaal niks opgedaan. (Ja dit was nog voor m'n kappersbeurt zoals je ziet)

Voor het geld is het een prima BB cream! Maar ik denk dat ik toch nog een andere ga bestellen, van Missha want die had ik vorige winter en vind ik toch fijner omdat hij lichter is dan deze(maar die is wel weer duurder helaas)

Heb jij ook een BB cream? Zo ja welke gebruik jij?



4 opmerkingen:

  1. Ik heb echt veel goede dingen over deze BB cream gehoord.
    Ik gebruik de Garnier BB cream.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Reacties
    1. de verkoper waar ik hem vandaan had heeft hem niet maar ik vond wel deze: http://www.ebay.nl/itm/New-Hot-Super-Plus-BB-Cream-SPF25-PA-/170971910589?pt=US_Makeup_Face&hash=item27ceb851bd#ht_5619wt_1186

      Verwijderen

 
Images by Freepik