maandag 21 oktober 2013

Mijn everyday producten oktober 2013

Vandaag laat ik de producten zien die ik dagelijks gebruik. Het is al een hele tijd geleden dat ik het heb laten zien, ik kan me het niet herrineren, ik vraag me af of ik het uberhaupt wel eens heb laten zien haha! 


Hier zie je alle producten bij elkaar. De meeste producten zijn van budget merken.Vooral veel catrice en essence maar ook NYX en Hema.

Dit zijn de gezichtsproducten bij elkaar. De primer die ik gebruik is de catrice prime and fine, deze heb ik een tijdje terug herontdekt en sindsdien is gebruik ik hem weer elke dag om mijn grote porien wat minder te laten opvallen. De foundation die ik gebruik op dit moment is de catrice all matt plus waar ik ook al een review over schreef laatst. Verder gebruik ik de essence all about matt poeder om het af te poederen. De concealer die ik gebruik is de catrice camouflage cream. De NYX matte bronzer heb ik al een hele tijd maar ik gebruik hem elke dag sinds ik hem heb en ik heb nog steeds geen pan geraakt! Blush wissel ik af om de paar weken maar nu het herfst is vind ik een bruinige blush wel mooi, dit is 'mauve' van NYX. Als highlighter gebruik ik elke dag de essence ticket to paradise shimmer powder en er is al best een groot deel van het mooie patroontje verloren gegaan.

De overige producten. Het sleek au naturelle palette gebruik ik nog steeds heel vaak ook al heb ik die best lang. Ik gebruik nog steeds af en toe wel het mua heaven&earth palette of een ander sleek palette maar het sleek au naturelle palette blijf ik op terugkomen, ik heb ook al in 3 kleuren pan geraakt. De oogschaduwbasis die ik gebruik is van de hema, die zit in het witte potje omdat ik hem heb gedepot. De vloeibare eyeliner die ik gebruik is de essence liquid ink eyeliner. Mijn wenkbrauwen doe ik met de hema wenkbrauwpotlood in kleur 09, eerst was het kleur 10 maar ik heb mijn haren weer bruin geverfd dus moeten de wenkbrauwen ook weer donkerder, gelukkig had ik deze nog liggen van vorige winter. Het anastasia matte highlighter potloodje gebruik ik bijna elke dag op de waterlijn voor een open blik. De mascara die ik op dit moment gebruik is de loreal volume million lashes, een prima mascara maar ik ga wel een andere proberen als deze op is. Lipproducten wissel ik veel af maar de 2 lipsticks die ik toch wel heel vaak draag zijn essence natural beauty en nyx tea rose. Dit zijn voor mij de perfecte 'my lips but better' kleuren. En dat was het alweer, hopelijk vonden jullie het leuk om te zien!


18 opmerkingen:

  1. leuk om te zien wat je dagelijks gebruikt ;D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijne producten gebruik je! De Essence lipstick en de Catrice prime and fine gebruik ik zelf ook altijd met veel plezier. Naar de Essence poeder en de foundation van Catrice ben ik nog steeds erg nieuwsgierig! Die staan op mijn wishlist!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk om te zien! Veel producten gebruik ik ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb eigenlijk nog helemaal geen NYX, toch maar eens gaan proberen aangezien ik er zoveel goede verhalen over hoor.

    Liefs, Tessa
    www.Tessa4Beauty.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die lippenstiften zien er erg goed uit !

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat ontzettend leuk om te zien en best veel producten! Ik ben trouwens ook wel benieuwd welke verzorgingsproducten je dagelijks gebruikt :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Veel producten gebruik ik ook! Ziet er leuk uit (:

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Tof! Ben toch wel benieuwd naar de Catrice foundation. Ben altijd voor de dure producten voor m'n gezicht maar zie er zoveel goeds over :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. ik gebruik ook de camouflage cream, vind hem heel fijn ^^ de foundation van Catrice lijkt mij ook wel wat

    BeantwoordenVerwijderen
  10. De essence matt compact poeder lijkt me zo goed. Die ik moet ik nog steeds aanschaffen.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat leuk om te zien!
    De all about matt van essence gebruik ik ook, deze is zo fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Heel erg leuk om te zien welke producten je dagelijks gebruikt! De Essence ticket to paradise shimmer powder vind ik zelf ook heel erg mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Leuk! Ik gebruik sinds kort ook de foundation van Catrice, maar ben nog niet enthousiast eigenlijk

    BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik