woensdag 30 oktober 2013

Paars/gouden gradient ooglook met sleek vintage romance

Paars is mijn favoriete oogschaduwkleur en dan vooral in combinatie met goud. Deze kleuren complementeren elkaar heel mooi. Ik maakte deze gradient ooglook met goud op het ooglid die heel geschikt is voor een feestje of voor de feestdagen. Kijk mee naar meer foto's!











Hier zie je de producten die ik heb gebruikt. Het sleek vintage romance palette, kwasten van zoeva en elf, catrice camouflage cream, hema oogschaduwbasis, essence liquid ink eyeliner, pupa multiplay zwart oogpotlood, miss sporty pump up booster curve it mascara, essence ticket to paradise gouden oogschaduw, nyx jumbo pencils in purple velvet en cashmere, red cherry nepwimpers nummer 48.

Deze look is niet heel moeilijk om te maken. Breng een paars oogpotlood aan onder het oog, in de binnenste ooghoek, de buitenste ooghoek en in de crease en breng een gouden oogpotlood aan op het midden van het ooglid. Breng een paarse oogschaduw(honeymoon in hollywood) aan over het paarse oogpotlood en een gouden oogschaduw(meet in madrid) aan over het gouden oogpotlood. Blend nu zachtjes de oogschaduw. Voor wat extra glans breng ik een creamy gouden oogschaduw aan over de gouden ooschaduw.  Zet de crease nog wat aan met een iets donkerder paars( forever in florence) en blend. Breng een matte highlighter aan onder het oog. Breng een zwarte oogpotlood aan op de waterlijn en ook op de bovenste waterlijn. Met vloeibare eyeliner zet je een dun lijntje zonder wing. Een klein laagje mascara en vervolgens nepwimpers maken het helemaal af!

Wat vinden jullie van de look?

20 opmerkingen:

  1. Prachtig gemaakt! Ik ben echt jaloers!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wauw prachtige look heb je weer gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een prachtige look weer, ben echt dol op jouw looks. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hele unieke kleurcombinatie, pretty! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Deze combinatie vind ik heel erg mooi! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wow, met de nepwimpers erbij is het gewoon echt compleet! Damn, ik blijf het zeggen, maar nepwimpers horen gewoon op één of andere manier bij jouw looks. :) Schitterend ook voor de feestdagen!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw, wat een prachtige ooglook. Dat paletje moet ik ook hebben!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik heb je gevolgd op bloglovin! Je hebt echt een leuke blogx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankje, jij hebt ook een leuke blog jou volg ik ook :) x

      Verwijderen
  9. Wauw ik scrolde even snel door mijn Bloglovin posts heen, maar ieeeee stopte gelijk bij jouw foto. Damn girl wat een mooie look. Deze ga ik morgen zeker proberen na te maken (maar dan zonder nepwimpers) Super gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. zoals gewoonlijk een prachtige look!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuk! Ik heb gister van Dagmar dit palette ontvangen. Ik had hem namelijk gewonnen en deze look ziet er zeker goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik