donderdag 23 januari 2014

NOTD: Catrice 'Fred Said Red'


Afgelopen zaterdagmiddag ging ik eventjes de stad en spotte ik daar bij het kruidvat de 50% kortingsactie op producten die uit het assortiment gaan. Het schap was al zo goed als leeg maar gelukkig heb ik nog wel iets kunnen scoren, namelijk dit lakje van catrice genaamd 'fred said red'.De kleur vind ik erg mooi, het is rood maar dan richting koraal/oranje. Rood maar dan wat frisser zegmaar. Ik draag hier 2 lagen en hij dekte nog nét niet helemaal maar dat stoort me niet. Ik ben er zeker blij mee!

Hebben jullie nog wat gescoord in de 50% kortingsactie?

18 opmerkingen:

 1. Hele mooie kleur! Ik hoop dit weekend nog enkele koopjes te doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk kleurtje! Helemaal tof in de zomer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gave kleur! Deze ga ik nog proberen te bemachtigen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De naam vind ik ook wel goed gekozen, haha. Maar heel erg mooi kleur! Die kleuren draag ik graag in de zomer omdat het inderdaad ook zo'n koraal-achtige tint bevat en ik hou heel erg veel van koraal-kleuren. Ik heb nog niks gescoord tijdens de sales :(

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi..rood is altijd goed, ik heb denk ik wel 10 verschillende tinten rood haha! Helaas was heel veel al weg, maar ik heb nog twee mascara's van Catrice weten te bemachtigen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze kleur draag ik ook heel vaak,staat bij bijna alles!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Woesh, dat is pas een rode kleur! I'm loving it. :) Nee, ik stoor mij er ook niet aan dat hij niet volledig dekt, maar volgens mij komt dat ook door de close-up foto dat je het zo erg ziet. But hay, damn gorgeous!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi rood zeg! Ik ga deze denk ik ook halen! Al mijn rode nagellakjes zijn namelijk bijna op, haha

  BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik