maandag 13 januari 2014

Primark lovable luxeries oogschaduwpalette review&swatchesToen ik bij de primark was in madrid zag ik daar bij de beauty afdeling mooie oogschaduwpalette's liggen.(ze zijn ook in nederland te koop) Voor slechts 2,50 heb je al zo'n leuk palette! Vandaag review ik deze voor jullie.Als je het doosje opendoet zie je 10 oogschaduw's en een kwastje in plastik gewikkeld. Ook zit er een spiegel in het doosje, had ik niet verwacht aangezien het palette zo goedkoop was. Het plastik gedeelte kun je eruit halen en je kunt de plastik deksel eraf halen, nu kun je de kleuren goed zien. Ik vind de kleurenselectie heel leuk en dit zijn kleuren die ik zelf vaak draag. Leuk dat ze neutrale kleuren hebben maar ook een groen, blauw en zwart zodat je eventueel een staplook kunt maken. Het kwastje kan de prullenbak in want ik zie zo wel dat hij slecht is.

Hier zie je de swatches. Zoals je kunt zien verschilt de kwaliteit erg per kleur! Sommige kleuren vallen me tegen zoals de zwarte kleuren en de bruine(waar zijn de glitters gebleven?), maar de twee hele shimmery kleuren zijn wel mooi.. Ik heb gemengde gevoelens over dit palette..Hebben jullie al eens een oogschaduwpalette van de primark geprobeerd?

13 opmerkingen:

 1. Dit valt me niet tegen, ziet er goed uit! Zeker voor €2,50 is het erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Voor de prijs is het nog niet heel slecht :3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kleuren zitten er in en voor dat prijsje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb geen ervaring met de make-up prodcuten van primark. Maar op zich voor 2,50? Krijg je er wel wat leuks voor terug.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze zien er ook erg korrelig uit.. of ligt dat aan mij?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik had hem nog zien liggen, maar heb hem maar niet meegenomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het er mooi uitzien, maar de kwaliteit is niet top jammer :(

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hmm die tweede rechtsboven ziet er wel uit als een goede wenkbrauwkleur ook! Verder inderdaad een beetje matig, maar ach.. voor die prijs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. het is inderdaad een mwa palette maar er zitten ook weer aparte en mooie kleuren tussen wat die 2,50 weer waard maakt en het doosje is leuk

  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dit valt me niet tegen voor die prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Naar de prijs gekeken, is het zeker niet mis!

  BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik