dinsdag 18 februari 2014

Bestelling sample pigments van mac thebodyneeds2 review+swatches!

Al een tijdje liep ik met het idee om oogschaduw pigments te bestellen en dan het liefst van mac. Ik heb al een heleboel oogschaduw maar bijna geen pigments. Pigments zijn vaak heel goed gepigmenteerd en hebben vaak een prachtige glans of shimmer en je kunt er hele mooie ooglooks mee maken.Ik bestelde 9 pigmenten van mac op thebodyneeds2.com. Ik laat nu zien welke kleuren ik heb gekocht en uiteraard heb ik swatches gemaakt!






Ik heb trouwens niet alleen pigmenten besteld maar ook ook losse glitters. Verder had ik ook nog een sample besteld van mac painterly paint pot en ik kreeg een gratis sample van de rich girl lip luster, een soort lipstick van het eigen merk van thebodyneeds. Laten we gaan kijken naar de swatches!

Met flitser:
Blue brown- grape - copperclast - heritage rouge - reflects blackened red - rose - old gold - copper sparkle - reflects bronze - vanilla - reflects transparant teal. De glitters waren lastig te swatchen, ze lijken misschien niet zo gepigmenteerd als de pigmenten maar dat komt omdat glitters niet goed blijven plakken zonder een basis eronder.







Zonder flits:











close-up blue brown:


close up reflects teal:
Mijn favorieten zijn blue brown, heritage rouge, reflects bronze en reflects transparant teal! Ik ben heel blij met mijn bestelling en kan niet wachten om wat mooie looks te maken.

In totaal was ik maar 25 euro kwijt inclusief verzendkosten omdat er een 25% kortingsactie was toen ik bestelde. De verzendkosten waren 9 dollar dus dat valt reuze mee! Alles kwam goed verpakt aan ook en er zitten stickers op de gaatjes in de potjes zodat het geen kliederboel wordt.

Hebben jullie al eens pigments besteld?

17 opmerkingen:

  1. Wat zijn ze mooi! Ik heb zelf nog nooit pigments gekocht.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ze zien er mooi uit, leuke kleuren en vooral heritage rouge lijkt mij prachtig! Ik ben heel benieuwd naar de ooglooks die je er mee gaat maken :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb geen pigment, ik weet dat ze het bij MAC verkopen dus ik denk dat ik er van daar wel een koop!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Blue brown is zo mooi he! <3 Ik heb hem fullsize.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. De pigmenten zien er mooi uit! Ik baal dat MAC in China verkoopt. Ik heb daar laatst mijn mandje vol gegooid met dierproefvrije pigmenten en glitters van hun eigen merk, erg jammer dat de verzendkosten bijna even hoog waren als de productkosten :( misschien een volgende keer..

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooi zijn ze! Toevallig heb ik gisteren nog op de site gekeken om te bestellen!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat zijn ze mooi! Maar zoals ik uit de tekst begrijp (en aan de doosjes kan zien) zijn dit dus samples. Dus eigenlijk niet voor de verkoop in de winkels en zonder de originele verpakking zegmaar? Of wat is hier verder anders aan?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. klopt het zijn samples dus er zit veel minder in dan in de normale mac pigments en de verpakking is dus ook anders. Ik heb voor samples gekozen want dat is véél goedkoper en bovendien krijg je een fullsize mac pigment toch nooit op!

      Verwijderen
  8. Wauw wat een mooie kleuren! De paarse vind ik erg mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wauw, dat ziet er heel erg goed uit! Fijne prijs ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een mooie kleuren allemaal! Ik heb zelf nog nooit pigments besteld, maar heb er wel ooit een paar van Essence en Catrice gekocht. Ik ben er alleen nog steeds niet echt over uit of het echt iets voor mij is haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Heel gaaf!!
    Ik ga dit ook eens aanschaffen, echt mooi!
    liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wauw. Wat een prachtige pigment. Een mooie kleuren!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat leuk dat je die pigments zo kan bestellen. Scheelt een hoop geld. Ik vind het bedrag dat je kwijt bent echt reuze meevallen. Ik ben benieuwd wat voor mooie looks je ermee gaat maken!

    BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik