vrijdag 7 februari 2014

Stash Flash: Catrice


Catrice is een fijn merk die zeker een aantal hele goede producten heeft waar ik niet meer zonder kan. Vandaag laat ik zien welke producten van catrice ik allemaal heb!



Ik heb 5 lipsticks van catrice; it's a matt world, the nuder the better, matt about pink, material girl en frozen rose. Mijn favoriet is material girl!


Ik heb 5 oogschaduw mono's van catrice, waarvan 3 paars. De gewone mono's vind ik nogal matig.. De liquid metal vind ik wel heel mooi. De rechtermono is echt al 4 jaar oud, dit was vroeger mijn everyday kleur en ik kan er geen afstand van doen, maar de kleur is ook zo mooi!


De lash&eye sparkling gel is van de feathers&pearls limited edition en heb ik al een aantal keren gebruik in ooglooks, zeker een fijne aankoop!


Waar catrice vooral goed in is zijn gezichtsproducten.  De all matt plus foundation heb ik alweer opnieuw gekocht omdat hij zo fijn is. Ook de camouflage cream kan niet meer ontbreken uit mijn stash. De prime and fine primer gebruik ik met periodes. De all matt plus poeder gebruik ik sinds een een maandje denk ik en vind ik ook heel fijn en hij is nog heel (in tegenstelling tot de poeder van essence). Als laatste zie je nog de made tot stay highlighter, deze gebruik ik soms op mijn cupidoboogje.

Hebben jullie veel catrice producten en wat zijn je favorieten?

P.S. Nagellakjes heb ik hier niet op de foto die vind je terug in mijn nagellakstash artikel!

16 opmerkingen:

  1. Ik gebruik Catrice ook erg graag, van lipsticks tot nagellakjes! In heb zelf het Nude oogschaduwpallette en gebruik het vaak! Mooie collectie!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb wel meer van Catrice geloof ik. Vooral lipsticks, mijn wenkbrauwpotlood, foundation, blushes en natuurlijk de nagellakjes! Die heb ik echt te veel....

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. klopt ik heb ook superveel lakjes! maar die staan hier niet bij anders werd het te veel om op de foto te zetten bijna :P

      Verwijderen
  3. je hebt best veel! ik heb maar een aantal dingen van Catrice en vooral lakjes

    BeantwoordenVerwijderen
  4. The Nuder The Better is echt mijn favo nude lipstick!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ben zelf echt dol op het eyebrow setje van Catrice :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik vind Catrice ook een heel fijn merk :-) Met name de lipsticks en nagellakken. Alleen ontzettend jammer dat de kwaliteit van de doppen en kwastjes zo achteruit is gegaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. prime and fine van caprice is super fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik heb vooral veel nagellakjes en lipsticks van Catrice, ik vind het erg jammer dat It's a Matt World uit het assortiment gaat. Zo een beauty!
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ondertussen kan ik ook echt niet meer zonder.
    Ik heb alles wat jij hebt ook, behalve de sparkling gel en het zwarte oogschaduwdoosje. Het is echt goed product in verhouding met wat je betaald. Tuurlijk hou ik ook van de duurdere merken, maar Catrice lijkt overal wel een geniale dupe op te bedenken. Hallelujah!

    Als mede make-up junkie lijkt het je misschien leuk om een keer een kijkje te komen nemen op mijn blog!

    Liefs, Janou

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik vind de lipsticks leuk, ik ben echt helemaal gek van de lipsticks van Catrice. Ik begin het merk steeds leuker te vinden. XO

    BeantwoordenVerwijderen
  11. ik hou van catrice! ik heb er ook veel producten van! en daar stop ik ook zeker niet mee haha essence en catrice love it! liefs, www.rachelkromdijk.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Heel leuk om je producten van Catrice te zien! Mijn favorieten zijn toch wel de lipsticks en nagellak. Van de nagellak heb ik er ook eigenlijk veel te veel haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik vind Catrice ook erg fijn! Ik heb vooral veel lakjes, maar ook oogschaduws en lipsticks.

    BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik