maandag 3 februari 2014

Stash Flash: Sleek


Sorry dat ik al een aantal dagen geen artikel heb gepost, ik zit een beetje in een 'blogdipje'. Ik heb niet zo veel inspiratie meer en om nou altijd alleen maar ooglooks te plaatsen is te eenzijdig. Ik hoop dat de nieuwe collectie van essence en catrice binnenkort in de winkels ligt dan heb ik weer wat leuke producten om te reviewen. Maar goed vandaag heb ik dus een 'stash flash' artikel, waarin ik een deel van mijn stash laat zien. Ik heb afgelopen zomer al eerder mijn stash laten zien gesorteerd op productsoorten en nu doe ik het dus per merk, misschien is het ook leuk om catrice en essence te laten zien later!

Sleek is een merk waar ik voor het eerst mee in aanraking kwam via de misslipgloss webshop. Later kwam ik erachter dat er ook sleek word verkocht in de buurt van mijn ouders in friesland, bij de winkel 'yorke collections' in bolsward.



Ik heb twee blushes van sleek; rose gold en suede. Rose gold draag ik tegenwoordig niet zo vaak meer, alleen als ik op stap ga of iets opvallends wil. Suede is mijn dagelijkse blush en draag ik zo goed als elke dag.


Mijn meest gebruikte palette is au naturelle. Dit palette kocht ik eind 2012 en heb ik dus in heel 2013 vaak gebruikt, en dat zie je ook aan de pans en de deksel die kapot is! Op dit moment gebruik ik het naked 2 palette voor mijn dagelijkse makeup maar daarvoor was het dit palette, ik raad hem zeker aan!


Het sleek vintage romance palette was een enorme rage en dit is een van mijn favoriete paletten, want ik ben dol op paars! Ik pak dit palette er af en toe bij als ik zin heb in een paarse look. De gouden kleur is erg brokkelig en maakt het palette nogal vies helaas!


Het ultra mattes v2 palette bevat allemaal mooie matte tinten. Ik vind dit vooral voor in de herfst een mooi palette en je kunt hier zeker hele mooie looks mee maken


Het sparkle 2 palette. Dit palette heeft ook hele mooie donkere kleuren en dit is vooral een mooi palette voor als je bijvoorbeeld op stap gaat. Wel is het jammer dat de glitters niet even mooi overkomen op het oog als in het palette.



Het ultra mattes v1 palette bevat hele felle tinten. Met dit palette kun je ook hele gave looks maken! Vooral in de zomer heb ik deze gebruikt.


Mijn minst gebruikte palette is het candy palette. De kleuren zijn heel mooi maar toch niet echt mijn ding.

 Ik vind sleek zeker een heel fijn merk! Zodra er een nieuw palette uitkomt met kleuren die mij aanspreken moet ik hem hebben. Ik zou ook nog heel graag de lipsticks willen uitproberen.

Hebben jullie veel sleek producten en wat zijn jou favorieten van sleek?

23 opmerkingen:

  1. Wauw! Ik word er bijna jaloers van, ik heb jammer genoeg maar 1 sleek palette. Gelukkig over een paar maanden naar Engeland, dan ga ik er zeker meer inslaan! Ik hoop dat je snel weer inspiratie hebt om te bloggen :)

    Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Waw, lekker veel palettes heb jee rvan! Zelf heb ik de candy, showtoppers en nog 1, maar weet de naam er niet meer van. Vind ze nog goed en ik vind de doosjes ook iets hebben :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oeh mooie collectie heb je! Ik heb zelf het oh so special palette, een blush in de kleur "flushed" en het face form palette! :) Vind het hele fijne producten, alleen gebruik ik mijn andere oogschaduwen zoals mac en lorac pro toch veel vaker haha

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind het naturel palette heel erg mooi, zelf heb ik nog niks van Sleek. XO

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie stash heb je van Sleek. Love it ! X Denise

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik heb net mijn eerste twee sleek palletes besteld waaronder het V2 matte pallete :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik ben ook dol op Sleek, mooie stash heb je!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. I love Sleek! Mooie producten heb je :)!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wauw, heel mooie collectie heb je! Zelf heb ik het Storm palette en de Rose Gold blush :)
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik heb nog helemaal geen Sleek product in bezit. Shame on me. Ze zijn zo prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wauw wat veel! ik heb 2 Sleek palettes en ik heb één blush,xx

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik heb zo uit mijn hoofd 7 Sleek paletten, 2 blushes, 1 highlighter, 1 lipstick en 4 nagellakjes. Vooral de oogpaletten gebruik ik bijna dagelijks!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik heb helemaal nog geen sleek producten, shame on me, want de producten zien er altijd zo prachtig uit! Vooral die blush!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. wauw wat een prachtige stash!! ik heb op het moment alleen au naturel en het blush pallet in pumpkin maar ik ben zeker van plan om mee palette aan te schaffen!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. wat een mooie palletes, die ultra mattes v1 palette lijkt me echt super tof!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Mooie palettes! Tof dat je die eerste zoveel gebruikt hebt!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat heb je gave palettes!
    Ik heb er nu ook 3 besteld, en kan niet wachten tot ze binnen komen.
    liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  18. wat tof meis ik ben er nu ook aan begonnen en waarschijnlijk weer een nieuwe verslaving, er staat nu net een review online op mijn blog over de nieuwe garden of eden! www.rachelkromdijk.nl liefs, x

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat leuk! Ik wist niet dat je een blog had ^^ Die palettes zijn echt zo mooi allemaal!! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wow wat een mooie Sleek stash heb je! Het Respect palette van Sleek is mijn favoriete palette en ik wil nog graag de nieuwste Garden of Eden aanschaffen! De blush-by-3 gebruik ik ook erg graag!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Mooie spulletjes en wat een leuke blog! Ik volg je nu via Bloglovin ^^

    BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik