maandag 30 juni 2014

Lust voor het oog #16 + update

Ik heb vakantie! Ten minste een soort van haha. Ik had de afgelopen weken al geen colleges of practica meer maar nog wel een paar tentamens. Ik heb in augustus wel herkansingen helaas dus daar moet ik binnenkort al voor beginnen met leren aangezien ik deze zomer ook nog moet werken(ik werk bij een tapasrestaurant) en daarnaast nog twee keer op vakantie ga! Over 2 weken zit ik in praag met vriendlief en eind juli ga ik een week naar Ibiza met vriendinnen. Deze vakanties betekenen helaas wel dat ik even geen geld heb om producten te kopen om te reviewen voor jullie. Wel verwacht ik nog pakketjes van buyincoins, bornprettystore en ebay dus die artikelen komen nog. Uiteraard ga ik in Praag ook shoppen want ze hebben daar leuke winkels zoals sephora en DM! 
Vandaag heb ik weer wat inspiratieplaatjes verzamelt:
10 opmerkingen:

 1. Oh wauw, dit zijn allemaal foto's om bij te kwijlen! Vooral MAC producten vind ik erg fotogeniek!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Er staat dus een drukke maar ook leuke zomer op je te wachten, de vakanties klinken heerlijk zeg! En maakt niks uit van de reviews, ik hoop dat we nog wel wat prachtige looks van je te zien krijgen :) Geniet van je vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Eycandy! Super mooie foto's allemaal! Wat leuk dat je naar Ibiza gaat! Lijkt me echt geweldig om eens naar op vakantie te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hihi ik wil het ook! je nieuwe lay-out is heel erg leuk! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie plaatjes weer! Wat leuk dat je naar Ibiza en Praag gaat. Ibiza lijkt me heel vet, Praag ben ik vorig jaar geweest. Echt het shopwalhalla! Neem zeker even een kijkje bij Palladium, dit is een super groot overdekt winkelcentrum vlak bij het centrum in Praag. Heel makkelijk bereikbaar met de metro. Je hebt er DM (die heb je sowieso op elke straathoek haha), Sephora, MAC, Tally Weijl, Topshop, echt heel veel leuke winkels. Het gewone centrum is ook heel tof maar dit zit lekker bij elkaar haha en is overdekt (mocht het weer tegenzitten). Heel veel plezier op vakantie :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Waauw allemaal wil ik heeel graag hebben producten haha. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oh wauw, wil ze het liefst allemaal hebben, haha! De producten zien er goed uit :)

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik