maandag 23 juni 2014

W7 in de nude palette review, swatches en ooglook

Eind vorige week zag ik ergens dat er een nieuw palette is uitgekomen van w7. Het palette heet in the nude en is een dupe van de naked 3. W7 had al eerder een succesvolle dupe in the buff van het naked 2 palette, deze heb ik niet. Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuw mooi palette voor elke dag, zou dit wat zijn?

  Swatches:


Helaas heb ik niet de echte naked 3 om de kleuren te vergelijken maar ik zag genoeg andere bloggers die dat wel hebben gedaan en de kleuren komen best dicht in de buurt. De pigmentatie is in ieder geval goed. Wel een beetje poederig.


 Ooglook:Ooglook met bruintinten ter demonstratie(zonder eyeliner en mascara)

Hier een ooglook die ik maakte. Het is lastig om van de kleuren niet een grote bende te maken dus breng de kleuren plaatselijk aan en blend niet te veel. Ook zijn de donkere bruine kleuren uit het palette niet zo donker op het oog zoals ik het mooi vind. Ook is de oogschaduw zo poederig dat het wel eens in je oog kan komen en het kan gaan irriteren. Wat mij betreft geen palette voor beginners. Toch valt er best een mooie look mee te maken.

Dit bedoel ik met dat de oogschaduws nogal poederig zijn, helaas.

Conclusie: ik ben toch niet zo enthousiast over dit palette als ik had gehoopt vanwege de structuur van de oogschaduws, verder is het een leuk palette met mooie kleuren en prima pigmentatie voor een prima prijs.

Ik heb dit palette besteld voor 11 euro op freshmintcosmetics, hij is binnenkort ook in de winkels zoals bij op=op voordeelshop te vinden. Ik raad freshmintcosmetics zeker aan, ik bestelde het palette op donderdag en had het vrijdag al in huis!

10 opmerkingen:

 1. Jammer dat ze zo poederig zijn, maar wel hele mooie kleuren. Je hebt er ook een super mooie look meegemaakt, ik zou willen dat ik zo goed was!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie palette en mooie look heb je ermee gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat je ook de nadelen omschrijft, dit heb ik tot nu toe niet veel gezien bij andere blogs! Ik krijg de palette deze week ook binnen en ik ben erg benieuwd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hmm ik weet het nog niet over dit palette. Ik heb namelijk een dupe van Ebay die onwijs goed is en niet poedert. De look die je hebt gemaakt is wel prachtig. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb hem via omisandmore.nl voor €10,- incl. verzendkosten. Maar heb hem toevallig vanmiddag al gespot bij de op=op voordeelshop in Almere centrum. €7,98. ;-) Ik ben er blij mee! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. mooi palette maar toch skip ik deze omdat ik de echte naked 3 al heb :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wauw prachtige palette inderdaad en zo goedkoop! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik