zondag 23 november 2014

Ik ben jarig :) +persoonlijke update


Vandaag ben ik alweer 22 geworden! Helaas want ik wou eigenlijk wel 21 blijven, vond het wel een leuke leeftijd eigenlijk... Ik weet nog niet precies wat ik ga doen vandaag, ik ga ook niet een groot feest geven ofzo maar lekker met vriendlief spenderen. Over 2 weken kan ik het pas 'echt' vieren, dan ga ik gourmetten met familie en vrienden bij mijn gezin thuis in friesland. Mijn ouders hebben een nieuw huis gekocht en zijn dit weekend nog erg druk met de verhuizing dus ik blijf op mijn studentenkamer. Verder ben ik zelf ook druk met mijn studie. Helaas ben ik onlangs gestopt met werken omdat het ook niet meer te combineren viel, al helemaal aangezien ik nu steeds op en neer moet naar Nijmegen. Ik ben nu wel al aan het rondkijken naar een andere kamer in Ede of Nijmegen, ik wil niet steeds eerst met de bus, dan met de trein en dan weer met de bus maar meteen op de trein kunnen. Maar de nieuwe studie bevalt goed, (ik ben deze zomer verandert van studie; van Biotechnologie naar Biologie en medisch laboratoriumonderzoek) wel valt het tegen dat ze best streng zijn en ik had dus een 5.4 op een tentamen dus die moet ik helaas herkansen. Maargoed ik heb helaas dus niet zoveel tijd meer om te bloggen door die drukte:( Soms heb ik wel tijd/zin maar dan is het te slecht weer of al donker buiten waardoor ik gewoon geen goede foto's kan maken dus dan kan ik niks.. Ik denk dat velen van jullie dit probleem wel herkennen!

Fijne zondag nog xxx

8 opmerkingen:

 1. Als eerst gefeliciteerd! Samen met je vriend er een rustig chill dagje van maken is ook een prima verjaardag toch? Ik vind dat stiekem eigenlijk leuker dan een groot feest. En daarnaast begrijp ik je persoonlijke update gedeelte ook goed. Neem lekker je tijd. School is toch belangrijker. Daar even wat meer tijd in steken is denk ik wel een goed idee :) Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd, geniet van je dag!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd! En ja ik snap het best hoor, van de drukte met je studie. Als ik het zelf druk heb met school, kom ik ook niet echt aan bloggen toe. Veel succes nog met school en geniet van je verjaardag! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van harte gefeliciteerd!! Beetje laat.. maar hoop dat je een fijne dag hebt gehad!

  BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik