zaterdag 21 februari 2015

4x lente outfits collage's

Het is alweer bijna maart dus dat betekent dat de lente er weer aankomt! Tijd dus om alvast te kijken naar de nieuwe lentecollecties en om uit te zoeken wat dit jaar in de mode is. Ik ben meer van de makeup dan van de mode maar toch probeer ik altijd er leuk uit te zien. Ik heb een aantal collages gemaakt met outfit's voor de lente, ik hoop dat jullie het leuk vinden! Ik heb de collage's gemaakt met polyvore. Alle kleding die ik laat zien is van het merk Esprit. 


De eerste outfit is een vrolijke lenteoutfit met een leuk zomerjurkje met bloemenprint. Ik ben zelf dol op bloemenprint en draag het bijna elke lente en zomer weer, volgens mij is het iets wat niet uit de mode gaat. Als je het koud krijgt gooi je er een zwierig wit vest bij en om je spullen te sjouwen is een bijpassende tas ook handig. Verder maak ik de outfit af met deze leuke vlinderoorbellen en een natuurlijke ooglook met taupe en bruintinten.

De tweede outfit is een stuk meer casual door deze blouse. Dit soort blousjes zie je steeds vaker en ik vind ze heel leuk, ik heb er zelf een tijdje geleden ook eentje gekocht in het rood. Verder heb ik er een simpele spijkerbroek bij gedaan en deze leuke laarsjes! Bij frisser weer kun je nog een nepleren jas erbij aandoen. De makeup look hierbij is fris en naturel.


De derde look is ook weer casuel maar iets netter die bijvoorbeeld geschikt is voor naar college. Een zwarte blazer is erg handig om te hebben en staat bijna overal bij, ik heb hem gecombineerd met deze aparte broek en een rode sjaal. Ik denk dat een donkerbruine smokey ooglook hier wel mooi bij staat.

De vierde outfit is een vrij nette outfit die bijvoorbeeld geschikt is voor werk. Het zwarte jurkje in combinatie met een lichte tas en jas en de schattige ballerina's zorgen toch voor een geschikte lente outfit. De makeup is verzorgd met lichtroze lipstick en warme kleuren oogschaduw.


De kleding die ik heb laten zien kun je terugvinden op Esprit online.

Welke outfit zouden jullie wel in de kast willen hebben?



2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke outfits allemaal! Vooral de tweede is mijn favoriet al vind ik de oorbellen van de eerste ook zo leuk.

    BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik