zaterdag 4 april 2015

Ebay & alieexpress shoplog

 Een tijdje terug hadden jullie in dit artikel al kunnen zien dat ik het een en ander had besteld op ebay en op alieexpress. Bijna alle pakketjes zijn er behalve 2 dingen, maar ik ga denk ik misschien nog een paar dingen bestellen dus dat laat ik later nog zien :) 


Als eerst dit leuke jurkje, ik ben hier tevreden mee! Ik bestelde een L en hij zit goed. De stof is dun elastisch materiaal en zit lekker.

Ook bestelde ik twee bikini's. De lichtroze is van aliexpress, ik bestelde een L en het topje is perfect met 75C maar het broekje is wel klein, ik pas erin maar erg veel bedekt het niet deze hou ik dus voor thuis in de jacuzzi. De donkerroze bikini bestelde ik op ebay in maat L ook, het topje is wel krap maar het kan nog net. Het broekje pas ik maar is eigenlijk ook te klein helaas. Dit witte topje is ook mooi maar wel jammer dat de binnenste laag van een glanzend stofje is, dat ziet er toch iets goedkoop uit en schijnt helaas door. Ook valt hij best ruim, een maat kleiner was misschien beter geweest
 

Deze leuke ketting bestelde ik op aliexpress voor 2 euro, hij is echt heel leuk! Hier ben ik zeker blij mee.

Tot slot nog deze keukenschaal, die had ik nog niet dus erg handig. Batterijen moet je er zelf nog indoen maar verder werkt hij top!

Deze zonnebril en dit topje moet ik nog binnenkrijgen dus die zien jullie later terug!

8 opmerkingen:

 1. Wat een ontzettend leuke bikini's! Wat jammer dat ze niet helemaal perfect pasten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke dingetjes vooral de bikini's lovely!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat glanzende stofje bij de witte top, want hij is best wel leuk! De ketting is echt heel leuk, misschien dat ik deze ook ga bestellen! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke aankoopjes! De ketting vind ik echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk dat je deelt hoe het bevalt!! Ik vind de top er wel heel goed uit zien hoor! Zou je de onderste laag er niet uit kunnen knippen en er gewoon een wit hempje onder kunnen dragen?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. die ketting is leuuuk! de bikini's ook maar wel jammer van de broekjes =(

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Looking absolutely beautiful!
  Happy Easter!
  Angela Donava
  http://www.lookbooks.fr/

  BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik