dinsdag 7 april 2015

Essence pure nude powder review

Sinds een tijdje ligt er bij essence een nieuw poederdoos in de schappen. Ik heb een iets wat vettige huid dus afpoederen is bij mij wel aan te raden vooral in de zomer. Mijn poeder van catrice is bijna op en omdat ik nieuwschierig was naar deze waagde ik de gok en vandaag lezen jullie mijn mening erover.

 De reden waarom ik zo aangetrokken was tot deze poeder is dat hij er zo mooi uitziet, een leuk patroontje die me doet denken aan een planeet en de verpakking is mooi mat.
 Close-up.
 Er zijn geloof ik 4 kleuren, ik koos nummer 20 nude beige.
De substantie van de poeder is niet erg poederig, maar meer wat creamy. Het gevolg is dat je kwast maar weinig product oppakt en het ook niet echt goed wordt overgebracht op je gezicht. Ik heb het idee dat deze poeder eigenlijk bijna niks doet! Ik heb daarom ook geen voor en na foto's want je ziet het verschil niet. Erg jammer. Er zijn zat andere poeders van essence die wel goed werken.

Wat mij betreft geen aanrader, ik raad je aan voor de essence all about matt poeder te gaan in plaats van deze desondanks dat deze er wel leuker uitziet.

4 opmerkingen:

 1. Ik heb net nog bij deze staan twijfelen (of een andere kleur) en hem niet gekocht. Good call lijkt me dat! :p

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer. Essence All About Matt heeft fijne producten in de lijn zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze wil ik ook nog zie hem alleen nergens!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb hem ook getest! Ik zie inderdaad erg weinig verschil met een andere poeder. Het geeft alleen niet zo een poederig effect wat ik wel fijn vind is! Ik had gehoopt dat het een dupe zou zijn voor de Hourglass poeders aangezien die ook vrij glowy zijn, maar nope, verre van.

  BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik