zaterdag 31 oktober 2015

Sleek enchanted forest palette review, swatches & ooglook


Elke keer als er een nieuw palette van Sleek uitkomt moet ik die hebben! Het nieuwste palette heet 'enchanted forest', het doet me meteen denken aan de serie once upon a time. Kijk mee naar dit mooie palette en de ooglook die ik ermee heb gemaakt!

 Wat een leuke namen dit keer! 


 Er zitten vooral koele tinten in dit palette, normaal gesproken ben ik meer van de warme tinten maar toch sprak dit palette mij aan, vooral door de groenige en paarse kleuren. Ook de donker blauw/paarse kleur 'grand duke' was ik nieuwschierig naar.

 Swatches:
Wauw de pigmentatie is bij elke kleur heel goed! Er zitten vooral shimmery kleuren in maar ook een paar matte gelukkig, ik hou er niet van als een ooglook alleen maar shimmery kleuren heeft.
Hier een look die ik heb gemaakt met het palette:


Op het ooglid heb ik 'grand duke'gebruikt, in de crease en onder het oog 'anastasia en beatrice', in de binnenste ooghoek 'pumpkin'. Om het nog iets donkerder te maken 'lady tremaine' en als highlighter 'glass slipper'.

Hebben jullie dit palette van Sleek al geprobeerd?

3 opmerkingen:

 1. Wauw, je look! Ik zou dit palette ook wel willen hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, heel mooi palette! Was zelf ook van plan om deze volgende week te gaan bestellen. Mooie look heb je er trouwens mee gemaakt!

  http://www.byfrancoise.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zag dit palette laatst al op een persplaatje toen hij net uit was. Wat een beauty zeg! Echt heel erg mooi. De ooglook die je hebt gemaakt is ook prachtig, de kleuren komen ontzettend goed tot hun recht.

  BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik