maandag 14 december 2015

Morphe single shadows review, swatches & look + z palette

Vandaag heb ik een hele leuke review voor jullie! Ik heb namelijk onlangs voor mijn verjaardag van mijn vriend dit z palette gekregen. Het palette komt van aliexpress en ik heb hem gevuld met oogschaduws van het merk morphe brushes. Dit merk is bekend voor zijn palettes vooral het 35O palette, maar verkoopt ook losse magnetische oogschaduws. Ik vind het erg handig dat je zo je eigen palette kan maken, ik ga zeker nog meer losse oogschaduws kopen, makeupgeek wil ik ook nog graag uitproberen. Maar laten we eerst gaan kijken naar de morphebrushes single shadows!Zo kwamen de oogschadus binnen; goed verpakt maar je kunt toch nog kijken welke kleur erin zit, handig.

De oogschaduws zijn allemaal magnetisch en blijven op die manier in je z palette zitten, je moet dus wel magnetische oogschaduws kopen of een magnetische sticker eronder plakken.

Hier zie je namen bij de kleurtjes die ik heb uitgekozen:
Zoals je ziet heb ik van alles wat gekozen maar wel neutrale kleuren voor elke dag. Een paar highlight kleuren, een paar blend en crease kleuren, een paar paarse kleuren en wat shimmery kleuren. Ook twee warme oranje kleuren wat nu helemaal de trend is. 


 Mysterious in t midden is zo mooi! Heel uniek.


Swatches:

De swatches staan op volgorde zoals in het palette, alleen de onderste 3 kleuren zie je hier aan de rechterkant.  Mijn favoriete kleuren zijn mysterious en flame.

Hier twee looks die ik heb gemaakt:


Dit is een look die ik gewoon elke dag zou dragen (behalve de glittertjes in de binnenste ooghoek dan) Burlesque zie je hier op t ooglid.

Hier een look met mysterious.

De kleuren blenden heel mooi. Wel hadden de donkere kleuren nog wat beter gepigmenteerd kunnen zijn, ik vind deep cocoa op t oog lang niet zo donkerbruin als in de pan helaas.


De oogschaduws zijn te bestellen op boozyshop.nl voor 3,50 per stuk. Niet duur dus! Maar het totaalbedrag is wel hoog als je net als ik 18 kleuren uitzoekt. Het palette komt van aliexpress, hier de link. Ik dacht dat er maar 18 in konden maar zoals je ziet kunnen er nog meer bij! Ik denk dat er wel 30 in passen in totaal.

Ik ben heel enthousiast over mijn z palette en ik kan niet wachten om nog meer kleuren toe te voegen. Wel had ik hele hoge verwachtingen van morphebrushes en de donkere kleuren zijn toch niet zo donker als ik had gehoopt. Maar voor 3,50 zeker niet slecht.

Hebben jullie al een z palette?

6 opmerkingen:

 1. Hartstikke mooie kleuren. Je hebt er ook weer een mooie look mee gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw wat een prachtige look heb je ermee gemaakt! ik heb er ook een aantal en ik vind ze ook erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb net allemaal make-up geek oogschaduws besteld maar ik had veel beter deze kunnen bestellen, jeetje wat een pigmentatie en wat een prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. volgens mij is makeupgeek nog wel iets beter :P maar deze zijn wel 2x zo goedkoop

   Verwijderen
 4. Prachtige oogschaduws! Dit merk wil ik zelf ook graag proberen.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wil ook graag een eigen palette maken, maar kan dan niet kiezen van welk merk. Make up geek heeft ook mooi spul bijvoorbeeld. Je looks zijn er mooi, ik houd wel van een rode ondertoon :)

  BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik