zaterdag 5 december 2015

Sleek matte me birthday suit lipcream review&swatch

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten is Sleek een van mijn favoriete merken. De oogschaduwpalettes spaar ik en ik heb er dan ook aardig wat die ik veel gebruik in mijn looks. Maar naast de palettes heb ik met uitzondering van de blushes nog helemaal geen andere producten van Sleek in mijn collectie. Vorig weekend was ik in Groningen en ik moest even een kijkje nemen bij Beaumakeupstores waar ze Sleek verkopen. Ik nam deze lipcream mee; matte me ultra smooth matte lip cream in de kleur 'birthday suit'. Een hele populaire kleur bij bloggers en instagrammers!Het kwastje is best groot!

Swatch. Hier is het net opgebracht en nog nat maar na een tijdje droogt het product dus matte op.

Hier een aanfoto. De kleur staat iedereen wel en is ook voor mij een goede 'my lips but better' kleurtje.  Wil je eruit zien als een echte 'instagram girl' dan is dit het product om te kopen. De matte lippen maken je lippen optisch groter en je valt wel op. Wel voelt het raar aan op de lippen en niet echt comfortabel. Misschien moet ik voortaan eerst even lippenbalsem opsmeren.

Omdat het zo matte is geeft het niet af dus het is zeker een handig product voor eten en zoenen etc. Hoe lang hij precies blijft zitten weet ik niet maar zeker wel langer dan een gebruikelijke lipstick. 

Hebben jullie deze lipcream al geprobeerd?


4 opmerkingen:

 
Images by Freepik