vrijdag 5 februari 2016

NYX eyebrow gel brunette review

Sinds 2 maanden ongeveer gebruik ik iets anders voor mijn wenkbrauwen. Namelijk de NYX eyebrow gel in de kleur brunette. Ik gebruikte al jaren de hema wenkrbauwpotloden die erg fijn en betaalbaar zijn maar ik was eens nieuwschierig naar iets anders. De anatasia dip brow is erg hip maar ik vind deze nogal duur dus ik ging op zoek naar een goedkoper alternatief. Toen kwam ik uit op dit product. Met de knijptube is het handig om iets te hebben om het product eerst te plaatsen voordat je het op gaat brengen, het is lastig om het zo rechtstreeks op je kwast te krijgen daarom gebruik ik een papiertje of tissue. Op je hand kan ook maar het is lastig weer eraf te krijgen!
Hier zie je een swatch. Eerst is het product vloeibaar en daarna droogt het op. Dit duurt ongeveer 2 minuten denk ik. Je moet dus wel een beetje vlot werken.Ik gebruik een schuin afgesneden kwast om het aan te brengen.


Meestal begin ik bij de onderkant en zet ik daar een streep, vervolgens een streep aan de bovenkant en dan vul ik de rest in. Het is even oefenen. Het is erg longlasting en blijft goed zitten!

Het is meer werk dan een met een potlood maar je kunt wel strakkere wenkbrauwen creeren en is heel longlasting. Wat mij betreft een aanrader. Wel jammer dat er weinig kleuren beschikbaar zijn, ik geloof dat er 5 zijn in totaal en er is niet echt een goede lichtbruin want brunette is meteen al best donker. 

Ik heb dit product besteld op ebay.

Hebben jullie al een gel voor je wenkbrauw uitgeprobeerd?


3 opmerkingen:

 
Images by Freepik