zaterdag 1 september 2012

Kokosolie haarmaskerVandaag ga ik het hebben over kokosolie. Dit goedje is namelijk niet alleen erg goed om mee te bakken maar ook om als haarmasker te gebruiken. De olien en vetten in het masker dringen namelijk door tot diep in je haar. Voor ongeveer 3 euro kun je bij de c1000 een pot kokosolie halen. Dan heb je een flinke pot waar je wel een tijdje vooruit mee kunt.


Kijk even op de verpakking of het product 100% pure kokosolie bevat.


Hoe gebruik ik het?
Ongeveer een half uur voordat je gaat douchen smeer je de olie in je haar. Als de olie nog hard is moet je deze even verwarmen door wat kokosvet in je handen te houden dan zal het vanzelf smelten. Bij warm weer zal de kokosolie al van zichzelf gesmolten zijn. Smeer zoveel olie dat het over je hele haar is verdeelt. Vervolgens is het handig om het op te steken of in een knotje te doen zodat je niet met je vette haar  ergens tegenaan komt. Na een half uurtje ga je douchen, hierbij moet je extra goed je haar wassen omdat het anders misschien nog vet kan zijn. Gebruik dit masker ongeveer 1x in de week.

Zo vettig ziet je haar eruit als het masker erin zit!


Ik zeg; probeer het eens uit!


Als jullie je afvragen waar de posts van Sarah blijven, die heeft het heel erg druk op het moment aangezien ze net is verhuisd en straks aan de studie geneeskunde begint in Rotterdam. Mede-studenten begrijpen vast wel hoeveel gedoe het is als je net gaat beginnen! Zelf ga ik straks aan het 2e jaar van m'n studie beginnen dus ik heb gelukkig niet veel te regelen :) Natuurlijk zal ik ook wel periodes hebben waarin ik het druk ga krijgen, zoals tentamenweken, maar wees niet ongerust want ik schrijf altijd alvast extra artikelen als ik tijd heb!


2 opmerkingen:

 
Images by Freepik