donderdag 7 maart 2013

DIY: studded jacket/leren jas studden

Vandaag heb ik een leuke DIY voor jullie! Ik kocht een paar weken geleden zakjes met studs op ebay, zowel bronzen als zilveren. Aangezien het straks weer lente word en de zomerjas hopelijk binnenkort weer aan kan, besloot ik mijn zomerjassen te studden. Het is heel makkelijk en het resultaat mag er zijn!

Dit is de jas before. (behalve 2 studs dan, ik realiseerde me na die twee studs dat ik een before foto moest maken haha) maar de ronde knopen zaten er al op. Deze jas kocht ik bij de primark in Berlijn maar ik heb hem hier in nederland ook gezien. Hij koste slechts 25 euro!

Stap 1. Je drukt de studs door de jas heen, dit is wel spannend voor het eerst maar je zult vanzelf merken hoe makkelijk het gaat!

Vervolgens druk je met een schaar de studs naar binnen toe. Dit kan ook met je nagels als die sterk genoeg zijn maar ik raad het je niet aan.

Zo ziet de achterkant erna eruit

En zo ziet de voorkant eruit!


Vervolgens doe je zoveel studs als je wilt op je jas :) Ik heb 2 rijen aan studs erop gedaan.


Ook heb ik mijn oude zomerjas van de H&M van vorig jaar gestuds met zilveren studs! Op deze jas heb ik zelf nog meer studs gedaan dan op de andere jas.

Blingbling!

Ik vind het resultaat bij beide jassen heel leuk geworden. Ik kan niet wachten tot het mooi weer word!

Wat vinden jullie van de studs-trend? Ik vind het heel gaaf!

10 opmerkingen:

 
Images by Freepik