maandag 4 maart 2013

NOTD: Polarized china glaze

Dit mooie lakje van china glaze bestelde ik een paar weken geleden. Het is een zilveren lak die anders is dan andere glitterlakjes. De dekking is fantastisch en hij heeft een mooie structuur vol met glitters, als je goed kijkt zie je dat er ook blauwe, rode en groene glitters in zitten. Deze lak is heel leuk voor een feestje maar ik draag hem zelf ook gewoon overdag :)Over de naamverandering; ik heb inmiddels al 3 keer het contactformulier opgestuurd naar bloglovin met het verzoek mijn volgers over te zetten maar ik heb nog steeds geen reactie. Ik hoop niet dat ik al die volgers nu kwijt ben! Weet iemand raad?

13 opmerkingen:

 1. Wat mooi, doet mij ook wel denken aan liquid sand! Ik zou het niet weten over de overdracht van volgers maar ik krijg nog steeds je updates via bloglovin :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ze lijken er inderdaad wel een beetje op maar deze voelt toch iets minder zanderig en ruw aan :) Oke fijn dat je de updates wel krijgt dat wist ik namelijk niet! Toch raar hoe ik dan nu opeens 0 volgers heb volgens de plug-in :o

   Verwijderen
 2. Wat een gaaf lakje zeg! Ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke kleurtje. Kan op zich best gewoon overdag.

  x
  www.thecherryfactor.com
  Check my blog out for a giveaway!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi lakje zeg. Helaas heb ik geen advies voor je blogspot.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze lak ik zo gaaf!! Eigenlijk moet ik die ook nog s hebben..

  BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik