dinsdag 26 maart 2013

Spam je blog!Vandaag mijn eerste spam your blog artikel. Ik kwam erachter dat ik dit nog nooit had gedaan en ik ben toch wel heel benieuwd naar al jullie blogs! Je mag naast je blog ook je andere social network sites spammen!

P.S. Wisten jullie dat ik ook tumblr heb en sinds kort ook instagram?
Je kunt ze hier vinden:
http://nailpolishh.tumblr.com/
http://instagram.com/elinef9217 opmerkingen:

 1. Wat gaaf! Mijn blogje is http://www.birdsandbeez.nl een blog die gaat over beauty, maar ook veel over lifestyle, fashion en persoonlijke dingen. Laat me je verrassen door een kijkje te nemen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn blog is www.londena.nl met beauty en heel veel nagellak!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Op mijn blog schrijf ik dagelijks over beauty, fashion en lifestyle. Ik zou het erg tof vinden als je een kijkje komt nemen! www.beautysparkles.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaaf! Ik zal dit ook binnenkort een keer doen op mijn blog, ik zie het namelijk overal. Ik blog heel breed over fashion op www.xFashion.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. yay! http://femketje.nl/ gaat over alles wat mij bezighoud; van beauty, make-up en nagellak tot mijn twee katers, lifestyle en modellenwerk! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk!
  Dit is de zoveelste beautyblog, maar ondanks dat toch weer anders. Nieuwsgierig? Neem eens een kijkje op http://www.beautyfrique.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk !!
  Ik ben zelf pas begonnen met bloggen over Beauty producten, Make-up enz.. Eigenlijk van alles wat ik leuk vind. Ik wil binnenkort beginnen met filmpjes opnemen :).

  Neem een kijkje : ssevimerve.blogspot.com

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Altijd leuk! Mijn blog is http://nienloves.blogspot.nl zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk leuk! Mijn blog is www.xfashionfantastic@hotmail.com

  Liefs Maud

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi, ik ben na een half jaar over nail art bloggen net een nieuwe blog gestart: www.tesshion.blogspot.nl waar je elke week een Nails Of The Week (NOTW) Eye look Of The Week (EOTW) en een Outfit Of The Week (OOTW) vind. Ik zou het heel erg leuk vinden als je een reactie achterlaat!

  X Tess

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk idee! Mijn blog is gewoon een standaard blog net zoals andere blogs met dezelfde soort artikelen haha. Je vindt er review van budgetmerken, maar ook luxere merken, recepten, outfitfoto's, DIY's, tips etc. Ik heb sinds kort mijn eigen domein, nadat ik een tijdje geblogd heb op jesuiscynthia.blogspot.nl (misschien kennen jullie die nog wel). Kom gezellig langs zou ik zeggen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk!
  Mijn blog is http://madebymalou.blogspot.nl/ en gaat over fashion, beauty en lifestyle. Momenteel loopt er een winactie in samenwerking met Sans-online en morgen komt er ook een winactie online :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk!
  Mijn blog is http://www.Life-like-leonie.blogspot.nl Ik wil mijn blog zo breed mogelijk houden en niet alleen fashion en beauty. maar op het moment is dat het nog wel een beetje.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuk om nieuwe blogs te ontdekken!

  Mijn blog gaat over Food Travel Photgraphy
  http://biancakramer.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Tof dat we mogen spammen, thanks!
  Op www.beautyjuf.nl vind je artikelen over alle ins&outs rondom beauty. Iedere woensdag verschijnt er een review van een nagellak uit mijn stash. Daarnaast schrijf ik over DIY's, boeken, films, geef ik je een kijkje in mijn leventje en nog veel meer...! Ik zou het leuk vinden als je een bezoekje komt brengen aan mijn blog. Groetjes Marloes

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Op www.iamagirl.nl is van alles te vinden! We posten dagelijks nieuwtjes over fashion, celebs, tv-series enzovoort. Maar ook handige dingetjes over geldzaken!

  BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik