vrijdag 12 juli 2013

Copy the look: koraal & blauw zomerse ooglook+fototutorial


Ik heb al eerder een copy the look gedaan een tijdje terug en dat vond ik heel leuk om te doen. Dit keer heb ik weer een copy the look voor jullie en ik heb er een fototutorial van gemaakt omdat mij vaak word gevraagd om dat een keertje te doen. De meeste kleuren die ik heb gebruikt zijn uit het sleek candy palette, er werd gevraagd of ik een draagbare look kon maken met dit palette en ik vind dat deze look best draagbaar is geworden! Niet voor everyday misschien maar wel voor een feestje.


Van boven naar benedenen van links naar rechts:
1. Begin met het invullen van je wenkbrauwen(elf brow kit in ash) en breng een oogschaduwbasis(hema) aan en eventueel daaroverheen een witte basis(nyx eyeshadow base white), maar je kunt hier net zo goed een jumbo pencil in milk of iets dergelijks voor gebruiken.
2. Breng highlighter aan in de inner corner en onder de wenkbrauwen( cream soda uit het candy palette en de kwast die ik gebruik daarvoor is een elf oogschaduwkwast) en breng daarna een huidkleurige oogschaduw aan op het wenkbrauwbot, ik gebruikte hiervoor de zoeva soft definer, een blending kwast. De kleur die ik aanbracht was een mix van cappucino en honeycomb uit het au naturelle palette.
3. Breng een koraalkleurige oogschaduw aan op het ooglid, ik gebruikte 'aniseed' uit het candy palette(bleek achteraf meer roze dan koraal te zijn maar vond het alsnog een hele mooie kleur!) en bracht dit met de zoeva smokey shader aan.
4. Breng een blauwe kleur aan onder het oog. Je zou eventueel ook eerst een blauwe eyeliner aan kunnen brengen eerst maar die heb ik niet. De kleur die ik gebruikte was 'bubble gum' uit het candy palette. 
5. Breng een huidkleurige of witte oogpotlood aan op de waterlijn, dit kan ook later na het aanbrengen van mascara.
6. Om de crease nog iets meer aan te zetten gebruikte ik een beetje bark uit het au naturelle palette en bracht dit aan met de zoeva petit crease kwast. Hierna blende ik de hele look met een hema blendingkwast.
7. Gebruik een schuin afgesneden kwastje en dip dit in een zwarte oogschaduw en breng dit aan zo dicht mogelijk bij de wimperrand voor een subtiel lijntje.
8. Breng mascara aan, ik gebruik de essence i love extreme volume mascara en een beetje van de miss sporty pump up lash.
9. Klaar is de look!

Hier zijn nog wat meer close-up foto's:
Wat vinden jullie van deze look?


16 opmerkingen:

 1. Oh wauw, heel erg mooi. Had die kleuren zelf nooit bij elkaar gezocht, maar het staat super. Mooi gelukt!

  Ik ga je volgen op BLoglovin
  Liefs
  www.beautyzoom.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi! Goede tutorial, leuk dat je wat doet met adviezen ;) Va. Mij mag je dit nog veel vaker doen, ik vind het super leuk en erg mooi

  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie combinatie, ik vind jouw versie mooier omdat de kleuren wat aanweziger zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, mooie kleuren! Heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Toffe kleurencombi! Ik vind jouw versie mooier dan de 'echte'!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele mooie look! Ik vind de kleuren die jij zelf gebruikt hebt erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooi gedaan! En prachtige wenkbrauwen heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. dat ziet er prachtig uit Eline. Echt heel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige look! en duidelijke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie look! en wat heb jij mooie ogen met die bruine vlekjes in je iris! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Erg mooie make-up look. Die ga ik op een mooie zomerse dag zeker proberen!

  BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik