donderdag 11 juli 2013

Mijn extensions collectie: 1001extensions & ebay Review


Vandaag ga ik het hebben over extensions en mijn collectie. Ik heb laatst extensions ontvangen van 1001extensions.nl, een website die extensions verkoopt en sinds kort in nederland is gelanceerd. Deze ga ik voor jullie reviewen. Ook heb ik eerder in mijn ebay shoplog laten zien dat ik extensions had besteld en een aantal vroegen om een artikel. Daarom is er vandaag een artikel waarin ik allebei de extensions ga reviewen en vergelijken.

Laten we beginnen met de extensions van 1001extensions. Toen ik een mail kreeg of ik extensions wou uitproberen zei ik natuurlijk ja! De website zag er heel goed uit. Toch weet ik niet in hoeverre de website betrouwbaar is aangezien er wel wat negatieve verhalen te vinden zijn op het internet maar die kunnen inmiddels al opgelost zijn natuurlijk. Mijn eerste indruk was in ieder geval positief want de extensions die ik heb ontvangen waren in goede staat en de juiste kleur. Hier vind je link van de extensions die ik had gekozen. Ik koos clip-ins in de kleur lichtblond die 50 cm lang zijn. De extensions zijn van echt haar dus je kunt ze ook krullen (of eventueel verven) wat een groot pluspunt is voor mij!


Het eerste wat mij opviel is dat het gehele pakket niet zo heel dik was. Het klopt dus wat ze zeggen: dat je bij dik haar beter 2 pakken kunt nemen. Zelf heb ik dun haar dus ik koos voor 1 pakket want ik dacht dat het wel genoeg was. Toen ik ze loshaalde van elkaar was ik verbaasd over de hoeveelheid clips, het zijn er best veel! 7 stukken van verschillende breedtes. Laten we kijken naar wat aan foto's van de extensions.

Voor:

Hier zie je mijn haar zonder er iets aan gedaan te hebben. Ik heb redelijk pluizig dun haar met een neiging tot krullen maar daar doe ik niet zoveel mee nu. Ik heb highlights in mijn haar dus het is nu best wel blond maar ik heb wel verschillende kleurtinten in mijn haar.

Na: met de extensions en nadat ik mijn haar heb gestyled.

Van achteren vind ik het niet zo geslaagd. Je ziet allemaal losse plukjes haar uitsteken.Maar als ik mijn haar naar voren draag vind ik het effect wel mooi! 

Ja ik heb geen make-up op hier, af en toe aan make-uploos dagje is ook fijn! Het is trouwens wel een beetje lastig om én mijn hoofd én het lange haar in éen foto te krijgen haha

De extensions zijn wat lichter dan mijn eigen haar maar dat stoort me niet. En waarschijnlijk word mijn haar nog wel ietsjes lichter deze zomer.

Conclusie: Mijn algehele indruk is positief maar er zijn toch een paar dingen om rekening mee te houden: de extensions zijn aan de dunne kant dus als je normaal of dik haar hebt moet je zeker meer pakken nemen wat ook prijzig gaat worden. De kleur is heel close en het fijnste vind ik dat ze van echt haar zijn gemaakt. Ik ga zeker proberen de extensions te krullen en te kijken of dat beter staat. Bovendien hoef ik dan niet mijn haar te stijlen eerst dus dan is de drempel lager om ze in te doen.

Dan gaan we nu over naar de extensions van ebay!


De extensions van ebay kocht ik hier voor slechts 5 euro. Ze zijn niet van echt haar gemaakt dus dat is wel een nadeel. Maar ze voelen niet heel vreemd aan verder en ik stoor me er niet aan. Laten we gaan kijken naar wat aan foto's.

De kleur matched wat beter met mijn haar dan de andere extensions. Ze zijn iets donkerder en er zit meer kleurverschil in de extensions en aangezien mijn eigen haar ook kleurverschillen heeft blend dat beter in bij mijn haar. Ook zijn ze wat dikker en heb je dus minder dat idee dat er losse plukken aan de onderkant uitsteken. 

Conclusie: ik vind het hele fijne extensions en dat voor zo'n lage prijs! nadeel is wel dat je het haar niet kunt krullen of stijlen en ik dus altijd mijn eigen haar moet stijlen als ik deze extensions in wil doen.

Vergelijking
-ebay: nephaar, 1001extensions: echt haar(dus je kunt ze krullen/stijlen/verven etc)
-ebay: goedkoop, 1001extensions: duurder
-ebay: blend beter in bij mijn haar want ze zijn iets dikker . De extensions van 1001extensions zijn vrij dun.
-ebay: niet alle extensions op ebay zijn altijd zoals op de foto(toen ik bruin haar had heb ik ook 2 keer extensions besteld bij andere verkopers maar die waren beide niet de juiste kleur dus dit keer had ik geluk) 1001extensions: de kleur was zoals op de foto.
-ebay: het kan lang duren voordat je ze in huis hebt, bij 1001extensions word je pakketje binnen 24 uur opgestuurd.(ook al heb ik ook wel andere verhalen gehoor van mensen die lang moesten wachten/hun pakket nooit hebben gekregen!)

 Hebben jullie ook extensions?

14 opmerkingen:

 1. wow die van ebay zijn super goedkoop :D dat je ze niet kunt krullen vind ik niet erg ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goede review. Die van eBay staan je mooier vind ik. Maar misschien heb je inderdaad geluk dat het precies jouw kleur is

  BeantwoordenVerwijderen
 3. goede vergelijkingen, erg duidelijk! verder heb ik nog nooit extensions gebruikt, dus ik heb er geen verstand van :O maar beide staan je mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik vind die van ebay je echt super goed staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat duidelijk! Ik vind die van Ebay je mooier staan, het ziet er natuurlijker uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die van ebay zien er wel het beste uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind die van ebay er persoonlijk beter uit zien, wel jammer dat je ze niet kan stylen/krullen maar voor die prijs is het ook niet zo erg :p

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb zelf nog nooit extensions gebruikt, maar ik wil het nog wel eens gaan doen. Ik vind ze er beide ook goed uitzien, maar inderdaad wel jammer dat bij die eerste je zoveel losse plukjes ziet aan de achterkant.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb weleens clip ins gehad. Die van ebay zijn echt goedkoop! Fijn :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je eigen haar stijl maken helpt wel bij het blenden :) het kleurtje past precies wel goed bij je eigen haar

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ik vind die van ebay nog mooier ook, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. die van 1001 zijn inderdaad wel heel dun, dat kan je goed zien op de foto van de achterkant

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ben erg benieuwd naar de extensions van 1001extensions. Duurde het bij jou lang voordat je ze binnen had?

  BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik