dinsdag 19 november 2013

Fresh glam look

Nu we richting de feestdagen gaan vind ik het leuk om wat meer party-proof looks te maken. Meestal doe ik dat met donkere kleuren maar dit keer besloot ik het licht en fris te houden. Heel geschikt voor meiden die niet met een heftige ooglook over straat willen. 


Is het jullie al eens opgevallen dat mijn ogen verschillend zijn, dit is mijn rechteroog, meestal maak ik foto's van mijn linkeroog want die heeft bruine stipjes erin en is makkelijker te fotograferen :)
Hier zie je de gebruikte producten. Ik gebruikt 3 sleek palette's voor deze look, het au naturelle, vintage romance en sparkle 2 palette. De nepwimpers zijn van ebay.


Hier zie je waar ik welke kleuren heb aangebracht. Misteltoe is een donkergroene kleur maar als je er een gouden kleur overheen aanbrengt wordt het een prachtige glimmende turquoise kleur.

Waar geven jullie de voorkeur aan? Een neutrale of een heftige ooglook? 

16 opmerkingen:

 1. Ik vind deze look erg mooi! Ik kan denk ik niet kiezen tussen een neutrale of een heftige look, ik vind het allebei prachtig. x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De kleuren die je hebt gebruikt passen echt heel erg mooi bij elkaar ! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik ben echt verliefd op je ooglooks! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige look weer. Ben morgen vrij en wil ook weer eens nepwimpers in een look doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt een prachtige look heb je gemaakt! Ik vind de kleurencombinatie ook erg mooi. Voor mezelf ga ik toch sneller voor een neutrale look doordat ik zelf nog niet echt heftige looks durf je te dragen nog, maar bij anderen vind ik het beide wel erg mooi staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, prachtige ooglook!

  BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik