zaterdag 30 november 2013

Koperen ooglook

Sorry dat het artikel zo laat is.. ik had geen artikel klaar staan voor vandaag en ik wou de ooglook plaatsen die ik vandaag had gemaakt maar moest eigenlijk nog even de stad in eerst en ging daarna nog boodschappen doen. Ik ga geen shoplog plaatsen maar hier zie je mijn aankopen. Laten we verder gaan met het artikel nu..

Een tijdje terug kocht ik 3 pigments van zoeva bij themakeupspot waar jullie ook al de review van hebben gezien. Met 2 van de pigments maakte ik al een look, met golddiva en zen, maar terra di siena had ik nog niet uitgeprobeerd. Kijk mee naar de foto's!


Deze look was heel simpel. Terra di siena draag ik op het ooglid en de andere oogschaduwkleuren zijn matte kleuren uit het sleek au naturelle palette. De eyeliner was zoals altijd de essence liquid ink. Verder heb ik zwart oogpotlood van pupa aangebracht op de waterlijn. De mascara is essence i love extreme crazy volume. Om het af te maken heb ik nepwimpers van red cherry #48 gebruikt. Deze look zou trouwens erg goed staan bij blauw ogen omdat de koperen kleur blauwe ogen mooi benadrukken.

Nog een ander ding, misschien hebben een aantal van jullie het door maar het lukt me niet meer om elke dag een artikel online te krijgen. Ik heb een beetje een blogdipje. Ik heb de vorige maand al erg veel makeup gekocht en wil eigenlijk wat gaan minderen omdat ik in de kerstvakantie naar madrid ga en even wil sparen. Ooglooks maken vind ik nog steeds erg leuk maar doordeweeks kan dit niet omdat het zo snel donker wordt dus dat kan alleen nog in het weekend. Jullie kunnen dus nog rekenen op ongeveer 2 ooglooks per week en 1 review, verder nog een notd of inspiratie artikel dus dat komt neer op 4 artikelen per week. Misschien dat ik niet elke dag maar óm de dag ga plaatsen. Ik heb ook over een paar weken tentamens dus dan zal het sowieso een stuk rustiger worden hier..

Wat vinden jullie van de look?

21 opmerkingen:

 1. Mooie look. Vooral de koperen kleur is erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit vind ik misschien wel 1 van je mooiste looks. Echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg mooie ooglook! Succes alvast met je tentamens!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De kleuren staan heel mooi bij je ogen. Prachtige look!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie kleur! De pigments van Zoeva zijn echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow, prachtig! En wat heb jij een mooie en bijzondere kleuren met die bruine "vlekjes" in je oog!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow damn, gorgeous gecombineerd! Ik blijf het zeggen, maar je plakt nepwimpers echt als een baas joh.. wauwie. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wauw, dat pigment is echt prachtig. Staat je heel erg mooi. Love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die koperen kleur is prachtig! De wimpers maken het helemaal af, mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik