woensdag 6 november 2013

Kruidvat eyelash&eyebrow colour Review

Een tijdje geleden liet ik mijn blonde lokken meer omwisselen voor bruine. Waar ik me dan na een tijdje aan ga irriteren is het feit dat mijn wenkbauwen blond zijn. Nu is dat in principe geen probleem aangezien ik ze gewoon in kan tekenen met een donkere kleur potlood. Maar als ik dan zonder makeup rondloop vind ik het er wat raar uitzien. Vandaar dat ik besloot mijn wenkbrauwen in de verf te zetten met deze wenkbrauw/wimperverf kit in een bruine kleur van de kruidvat. Dit setje kost slechts 5 euro en je kunt er heel vaak mee doen, er staat op de verpakking 10 keer maar ik heb deze set al eens eerder gehad en toen kon ik er nog wel vaker mee. 


Als je het kartonnen doosje verwijdert zie je een plastikken doos met een doorzichte dekseltje erop waar de gebruiksaanwijzing in zit.


In het pakket zitten vloeistof, kleurgel, een borsteltje, 2 wattenstaafjes en onderin zitten nog een soort van kartonnetjes die je onder je ogen kunt doen tegen de verfvlekken als je je wimpers gaat verven. Ik besloot mijn wimpers niet mee te pakken aangezien ze al best donker zijn door al het gebruik van mascara.De gebruiksaanwijzing. 

Mijn wenkbrauwen voor de behandeling. Het is noodzakelijk om met een schoon oog te beginnen anders hecht de verf niet overal even goed.

Laten we beginnen!
Het eerste wat je doet is met een wattenstaafje in de vloeistof en je wenkbrauwen hiermee onderdompelen gelijktijdig zodat de inwerktijden ongeveer gelijk zijn. Even 1 minuutje laten inwerken.


Vervolgens doe je wat van de kleurgel op het borsteltje.


Kam hiermee door je wenkbrauwen. Het ziet er dan heel donker uit! Laat dit ongeveer 1 minuut zitten en spoel je wenkbrauwen dan af met water. Als je het te lang laat zitten kun je verfvlekken krijgen die een aantal dagen nog blijven zitten(als je hele donkere wenkrbauwen wilt kun je dit ook in je voordeel gebruiken)

Na de behandeling:
Het verschil van dichtbij is niet zo groot. Maar fullface zie je het beter.

Voor:

Na: (en mascara)

Dat ziet er toch net iets beter uit, in het echt was het nog beter te zien dan op de foto. Alsnog vind ik het mooier om ze bij te tekenen maar mijn fenotype ziet er in ieder geval een beetje normaal uit zonder make-up haha. En het is maar een paar minuten werk. Bovendien is het setje slechts 5 euro en je kunt er heel vaak mee doen dus wat mij betreft de moeite waard!

Hebben jullie je wenkbrauwen wel eens geverfd?

19 opmerkingen:

 1. Nog nooit gedaan, maar je ziet wel het verschil!
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. looks pretty interesting !

  www.izabielaa.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te zien! Ik heb dit net leren doen op mijn opleiding :) als je het langer wilt laten zitten om ze donkerder te krijgen kan je de ook insmeren met vaseline, zo voorkom je de verfvlekken op je huid!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je ziet inderdaad wel een klein verschil. Op zich wel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geeft wel een mooi effect, superfijne review!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt heel erg goed! Ik heb van mezelf al donkere wenkbrauwen, terwijl ik zelf blond haar heb, dus ik heb het zelf niet nodig. Maar het ziet eruit als een aanradertje. x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan heb je echt geluk! Ik vind mijn blonde wenkbrauwen echt vreselijk haha :)

   Verwijderen
 7. Ik zie een heel klein verschil. Toch ziet dat kleine verschil er wel goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er goed uit en zeker voor de prijs! Ik heb zelf nog nooit mijn wenkbrauwen geverfd, want ik vind ze van zichzelf al erg donker.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb het setje gekocht voor mijn witblonde wimpers maar ik durf niet hahaha, ben bang dat ik de verf echt overal ga krijgen want ik ben al een drama met mascara.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb ook eens zo'n pakketje geprobeerd (Ik geloof van Swiss-O). Wat een ramp was dat! Tegenwoordig gebruik ik alleen nog maar Combinal-producten, wat schoonheidsspecialisten ook gebruiken. Gewoon bij Douglas te koop en een veel mooier resultaat

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooi resultaat en een fijne review, hier zocht ik naar! Ik heb van mezelf ook vrij lichte wenkbrauwen, dus door deze review ga ik het setje ook zeker halen! :)

  BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik