zondag 22 december 2013

ELF Geometric 96 piece eyeshadow palette review & swatches


Donderdag kwam ik terug van mijn laatste tentamen en had ik opeens een pakketje van eyeslipsface gekregen, hier was ik natuurlijk heel blij mee en dit was de perfecte start van mijn vakantie! In het pakketje zat het geometric 96 piece eyeshadow palette, een palette met 96 vakjes met oogschaduw van verschillende grootte. Er zitten een heleboel verschillende kleuren in en door het patroon ziet het er extra leuk uit. Gisteren heb ik dit palette al gebruikt in mijn get ready with me filmpje gebruikt en nu heb ik een review. 

Sommige vakjes zijn heel klein, maar met een pencil brush kun je hier wel bij komen. 


Random swatches op mijn hand. Zoals je ziet verschilt de pigmentatie onderling wel, vooral de shimmery kleuren zijn beter dan de matte kleuren, maar de matte kleuren hebben ook wel verschil onderling. Maar alle kleuren hebben prima tot goede pigmentatie.


Hier nog een look geinspireerd op onze kerstboom gemaakt met het palette. De zilveren glitters zijn van de action en de nepwimpers van primark.

Conclusie: ik vind dit zeker een leuk palette om te hebben, het is een soort van 88 palette die er leuker uit ziet! Dit lijkt me ook wel een leuk kado voor de feestdagen om te geven aan een makeupliefhebber. 

Het palette is voor 12 euro te bestellen op de website van ELF, eyeslipsface.nl


15 opmerkingen:

 1. Ziet er heel mooi uit, prima pigmentatie ook!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kleuren zeg! Vind het palette er zowieso erg leuk uit zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De palette ziet er ook nog eens kei leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw daar kan je prachtige looks mee maken!


  Doe je al mee met mijn derde win actie? Zo niet kijk dan snel even op mijn blog

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oehh, super mooi en ik houd van je glitters!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow looking good! Toch wel zonde dat sommige vakjes erg klein zijn, is lastig met een grote kwast... De pigmentatie ziet er goed uit! Mooi palette

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze ziet er beter uit als die ik had van ELF. Vond m zo tegenvallen dat ik hem heb weggegeven. Maar deze ziet er wel iets beter uit. Mooie look!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie look heb je gemaakt :-) Lief dat je een cadeautje van E.L.F. hebt ontvangen! Ik had afgelopen week ook iets van hen gekregen: palette en een box voor smokey eyes.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat issie leuk! De swatches vallen me eigenlijk helemaal niet tegen, zeker niet voor die prijs.

  BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik