maandag 2 december 2013

Instagram dairy #9 november

Deze maand heb ik niet heel veel foto's, ik ben simpelweg vaak vergeten foto's te maken.. november stond vooral in het teken van het gala waar ik heel lang aan heb gewerkt en mijn verjaardag.

Opmaken!

Aankoopjes. Vaak als ik in het weekend thuis bij mijn ouders in Sneek ben ga ik eventjes de stad in, ik maak hier nooit shoplogs van omdat ik vaak maar een paar dingen koop.

half november vond de opendag plaats van de universiteit waar ik de hele dag had geholpen en was ik s'avonds heel moe en rustte ik lekker uit met sex and the city, wat ik weer vaak kijk de laatste tijd! Ook volg ik sinds een maandje the walking dead, het is zo verslavend dat ik de eerste seizoenen in 3 weken heb gezien en nu bijloop.

Weer aankoopjes. Dit keer van de 1+1 gratis actie bij het kruidvat en de action.

Het gala! 22 november vond het gala plaats waar ik samen met anderen heel lang aan heb gewerkt. Dit gala was georganiseerd vanuit onze studievereniging en nog samen met 3 andere studieverenigingen en vond plaats in club bollee in rhenen. Het was een erg leuke avond en de foto's zijn er mooi geworden! En om middernacht was ik jarig omdat ik de 23ste jarig was en werd ik 21!
Ik was echt heel blij met de locatie die we hadden uitgezocht!

De volgende dag vertrok ik met 2 uur slaap naar 'thuisthuis' oftwel mijn ouderlijk huis in Sneek. Hier sta ik op station arnhem. Normaal gesproken reis ik via amersfoort maar daar waren nu werkzaamheden.

Ik heb de hele tijd zonsondergang gekeken die werkelijk prachtig was! Met een mooi trance muziekje erbij vermaak ik me prima. Helaas liep ik op het laatste stukje van mijn lange reis vertraging op omdat de trein ergens tegen aanbotste en we 20 minuten stil stonden. Na 6 uur was ik eindelijk thuis en mijn familie was al op mij aan het wachten, toen heb ik mijn verjaardag voor familie gehouden en hebben we chinees gegeten.

Het chille aan jarig zijn; de volgende ochtend ontbijten met taart!

Eventjes de stad in op zaterdagmiddag, er hangen gezellige lichtjes in de stad.

Aankoopjes! Er verschijnen nog reviews van een aantal producten. Ik ga over 2 weken ook weer mijn haar verven omdat de kleur al iets aan het vervagen is.

Zo dat was alweer de maand november.. In december heb ik helaas weer tentamens, gelukkig heb ik daarna vakantie. Ik ga met m'n familie naar madrid in de kerstvakantie, ik ben er nog nooit geweest dus ik ben wel benieuwd!

11 opmerkingen:

 1. Wat een leuke foto's. En heel mooie jurk had je bij het gala!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke galafoto's :D Je zag er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuke foto's, leek me een fijne maand!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke foto's. Je zag er prachtig uit op de gala.

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele leuke foto's! Ik vind dat je er ook heel erg mooi uitzag met het gala. De rode jurk staat je zo mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik wil zo graag red cherry wimpers!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat heb je leuke foto's gemaakt! Je hebt een leuke blog ik volg je nu.
  liefs,
  rosannevandierenn.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik