donderdag 16 januari 2014

De kwasten die ik dagelijks gebruik

 Vandaag laat ik de kwasten zien die ik dagelijks gebruik. Het zijn in totaal 10 kwasten; 5 voor het gezicht en 5 voor de ogen. 



Hier zie je de gezichtskwasten. Van links naar rechts: Hema poederkwast met gouden handvat. Daarnaast de face shape van zoeva, deze gebruik ik voor highlighter. In het midden zie je een gouden joursna professional brush van ebay, dit is nummer 1051 geloof ik. Daar weer naast zie je twee roze varianten die ik al een stuk langer heb, het zijn nummer 1052, die ik voor bronzer gebruik, en 1050, die ik voor blush gebruik. Review vind je hier


Hier zie je kwasten die ik gebruik voor mijn dagelijkse ooglook. Van links naar rechts: elf oogschaduwkwast, deze gebruik ik voor highlighter. Review vind je hier. Daarnaast de platte oogschaduwkwast van zoeva genaamd smokey shader die ik gebruik voor het ooglid. Daar naast de blending kwast soft definer die ik gebruik voor het aanbrengen van oogschaduw in de crease en het uit te blenden. Daarnaast een blendingkwast van de hema die ik gebruik om het geheel nog wat meer te blenden en een (huidskleurige) transitiekleur aan te brengen tussen de creasekleur en highlighter zegmaar. Als laatste een pencilkwast die ik gebruik om oogschaduw onder het oog aan te brengen. Review over de zoeva kwasten vind je hier.

8 opmerkingen:

 
Images by Freepik