zaterdag 25 januari 2014

Primark shoplog rotterdam +revitalash

Afgelopen donderdag besloot ik spontaan om met vriendinnen af te spreken in Rotterdam om gezelllig bij te kletsen en op stap te gaan. De volgende dag was er tijd om te winkelen en zijn we uiteraard naar de primark geweest bij alexandrium. Ik had niet echt dingen nodig en heb me aardig ingehouden omdat ik in de kerstvakantie ook al zoveel had geshopt in madrid. Toch heb ik een paar leuk dingen gekocht die ik nu ga laten zien!

Hier zie je wat ik allemaal heb gekocht; een bh, ondergoed(dit neem ik gewoon áltijd mee als ik bij de primark ben), nepwimpers, een sporttop, een ring, nagellak en gezichtsdoekjes. Bij de hema kocht ik nog oortjes(niet op de foto) omdat ik die was vergeten en nog een lange treinreis te gaan had, en een roze oogschaduwkwast.

Bij de primark is het altijd lastig om ene leuke bh te vinden, ze hebben bijna allemaal te véél te veel opvulling en bovendien blijven er altijd alleen maar kleine maten over. Toen ik deze bh zag was ik meteen verliefd, ik vond hem zo mooi, hij lijkt wel van victoria secret. Voor slechts 8 euro nam ik hem mee.

De nepwimpers van de primark vind ik heel fijn en ik zag dat ze nu ook nepwimpers hebben van het merk 'kiss'. Ik nam de stijlen 'juicy volume 02' en 'paparazzi02' mee. Ik vind ze er beiden heel goed uitzien en kan niet wachten om ze uit te testen. Ze waren 3.50 per stuk.



Ook kocht ik een nagellakje van het merk 'angelica', dit heb ik nog niet eerder gezien bij de primark dus ik ben benieuwd naar de kwaliteit.Ook nam ik een gouden 'romeinse stijl' ring mee.


Bij de hema spotte ik deze roze blendingkwast voor maar 2.60. Ik heb al een blendingkwast van de hema en die heb ik al járen en gebruik ik elke dag, ik vind het wel handig om er een extra te hebben.


Nog even een heel ander nieuwtje; ik ben uitgekozen om revitalash uit te testen! Over 2-3 maanden kunnen jullie de review verwachten. 

Wat vinden jullie van mijn aankopen?

14 opmerkingen:

  1. Leuke aankopen, vooral de lingerie is heel mooi! :) en wat tof dat je revitalash mag reviewen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke aankoopjes! Die roze blendingkwast is echt geweldig.
    Ben heel benieuwd naar de RevitaLash trouwens!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oeeh mooie spullen! Die BH is prachtig, en ben heel erg benieuwd hoe je revitalash vindt :D

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke spulletjes, ik ben heel benieuwd naar de wimpers en nagellak!De bh is inderdaad prachtig..lijkt best wel duur, haha :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke aankopen heb je gedaan, die BH heb ik ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke aankopen, ik vind de BH ook erg mooi!
    Liefs,

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Fijne aankoopjes heb je gedaan. Ik ben benieuwd naar de fake lashes.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oh wauw, je BH is inderdaad echt gorgeous! Vooral vanwege het kant. Bij de Primark? Niet te geloven! Het lijkt inderdaad op zo'n Victoria Secret BH.. I'm loving it. Oh gurl, ben benieuwd naar je review over de Revitalash

    BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik