zaterdag 18 januari 2014

Urban decay naked 2 palette review, swatches & ooglooks!



Toen ik in Madrid was spotte ik vlakbij het hotel een sephora! Ik vind het jammer dat hij er niet meer is in Nederland want toen hij er wel was heb ik er nooit iets gekocht en daar had ik toch wel spijt van. Uiteraard moest ik van de gelegenheid gebruik maken en ben ik een aantal keren geweest bij de sephora om te kijken wat ze hadden, er was ook nog een filiaal in het warenhuis naast ons hotel. Daar heb ik lang de tijd genomen om allemaal paletten te swatchen, ik wist dat ik een oogschaduwpalette wou kiezen voor elke dag aangezien mijn au naturelle palette kapot en bijna op is, en uiteindelijk is mijn keuze toch op het naked 2 palette gevallen. Het zou logischer zijn om naked 3 te kopen aangezien die net nieuw is, maar ik draag zo goed als nooit roze oogschaduw dus dat zou zonde zijn. Ik heb dit palette nu alweer 3 weken uit kunnen testen en vandaag laat ik swatches zien, vertel ik wat ik ervan vind, en heb ik 5 ooglooks gemaakt ermee.
Het palette komt in een plastic verpakking met een karton waarin het palette zit en een lipgloss. Het palette zelf heeft een stevige verpakking wat erg fijn is aangezien ik elk weekend een lange treinreis maak naar huis en mijn makeup dan uiteraard ook meesleep.
Als je het palette openmaakt zie je 12 kleuren met vooral bruintinten. Ook zit er een kwastje bij. Dit kwastje heeft twee kanten, een platte kant en een fluffy, blendingkwast waar je ook oogschaduw mee kunt aanbrengen. De kwast is van goede kwaliteit!

Fotogeniek is dit palette zeker!




Alle swatches op een rij, ze staan hier precies andersom! Alle kleuren zijn goed gepigmenteerd. Foxy staat er hier niet op want die heeft echt prĂ©cies hetzelfde als de kleur van mijn arm dus zie je niet haha. Tease is het minst goed gepigmenteerd. 

Close ups:
Blackout:  matte zwart kleur
Busted: shimmery donkerbruin
YDK: metallic warm bruin
Verve: shimmery lichtgrijs
Pistol:groen/grijsachtige shimmery kleur
Suspect: shimmery warm lichtbruin
Snakebite: medium shimmery bruin

(Snakebite)
Tease: matte taupe (goed voor in de crease)
Chopper: shimmery koperen kleur met mini zilveren glitters
Bootycall: gebroken wit shimmery kleur (perfect  als highlighter)
Half baked: gouden kleur
Foxy: huidskleurige/gele matte kleur (perfect om mee te blenden)

Wat ik nog mis in dit palette is een matte witte highlighter. Bootycall gebruik ik meestal als highlighter maar soms heb ik geen zin in een glanzende highlighter. Ik denk dat foxy ook als highlighter is bedoeld maar voor mij is dat niet het geval omdat hij precies gelijk is aan mijn huidkleur, ik heb liever een wat opvallendere highlighter. 

Hieronder zie je 5 dagelijkse looks die ik heb gemaakt met het palette

Look 1:


Look 2:


Look 3:



Look 4:

Bij deze look droeg ik de 120 ardell nepwimpers.

Look 5:

Ook als je van metallic smokey eyes houd is dit palette geschikt, met de kleuren verve, pistol en blackout maakte ik deze look.

Ik ben heel blij met dit palette want je kunt er heel veel kanten mee op! Hij is veelzijdig en dat is een groot pluspunt, als je een weekend weggaat hoef je alleen maar dit palette mee te nemen, bovendien zit er ook al een kwast bij. Wel vind ik het palette heel duur, de kwaliteit is uiteraard heel goed maar je kunt ook voor veel minder geld goed gepigmenteerde oogschaduwpaletten vinden zoals van sleek. Wat dat betreft snap ik de enorme hype niet zo eigenlijk.

Voor een echte beautyliefhebber/verzamelaar is naked 2 zeker een aanwinst voor je stash, vooral omdat je dan heel makkelijk heel veel looks kunt namaken die er op het internet staan en andersom kunnen mensen ook jou looks namaken omdat veel mensen het palette in huis hebben!

Dan ga ik als laatste nog even het lipglossje laten zien wat erbij zit.



Ook krijg je een mini lipgloss bij het palette. De kleur van de lipgloss is gelijk aan mijn eigen lipkleur maar dan iets rozer, het lijkt dan ook op mijn lippen op een doorzichtige lipgloss. De lipgloss heeft een muntsmaakje en geeft een licht tintelent gevoel. Wel is hij erg kleverig.

Hebben jullie het naked 2 palette ook en wat vind je ervan?



17 opmerkingen:

  1. Dit palette wil ik al zo lang, wat een plaatje! De looks die je ermee hebt gemaakt zijn echt super!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooi palette! Dit zijn helemaal 'mijn' kleuren :-) Je hebt erg mooie looks gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een goede review! Mooie foto's en heel uitgebreid! Ik heb nakend 2 ook en ben groot fan. Je kan er zo veel kanten mee op! Door je looks heb ik al weer nieuwe inspiratie!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat grappig dat jij het ook hebt over fotogenieke producten. Heel herkenbaar, ookal had ik een (hele goede) dupe van de Naked2. Ik blijf steeds maar kijken naar jou eyeliner......zo mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. echt een prachtig palette! de looks zijn ook echt geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk! Ik heb het Naked 2 al een tijdje, nu heb ik weer even wat inspiratie! Mooie looks!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik wil de nakend 3 , maar deze is ook erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooie looks zeg! Heb zelf het naked 1 palette en ben er dol op :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Prachtige looks heb je weer gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. wow je look is echt prachtig en ik wil deze ook aanschaffen.. moet alleen even wachten tot ik op vakantie ga want ja in NL heb je hem niet X

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Prachtig palette! Ik wil deze ook heel graag x

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ja hij is mooi! Ooit wil ik ook nog zo'n palette kopen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Het klopt trouwens echt dat je dan heel gemakkelijk looks na kunt maken, omdat heel veel beauty bloggers dit palette hebben. Super handig!

    BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik