zondag 27 april 2014

Beautyspullen ruilen & verkopen via facebook

Sinds kort zit ik op facebook in een aantal groepen waarin je beautyspullen kunt ruilen of verkopen. Ik wou hier graag even iets over vertellen!

Er zijn een aantal ruilgroepen zoals beauty trade en ruilgroep 2.0 waar je lid van kan worden. Hierin kun je foto's op plaatsen met spullen die je wilt ruilen en mensen kunnen dan reageren op je foto. Wie als eerste reageert is als eerste aan de beurt. Je kunt vervolgens chatten met de persoon en overleggen wat je gaat ruilen. Vind je niks leuks tussen de ander zijn aanbod dan ga je verder met de tweede persoon die heeft gereageerd, enzovoort. De meeste spullen die worden aangeboden zijn nieuw of slechts 1 of een paar keer gebruikt. Dit is een leuke manier om iemand anders blij te kunnen maken en zelf eens wat nieuws uit te proberen! Zo heb ik onlangs geruild met iemand en heb ik dit leuke pakket ervoor in de plaats gehad:
 Vooral de lipstick ben ik blij mee want het is voor mij een goede nude/mylips but better kleur en zo'n kleur had ik nog niet! Hij is een beetje peachy/bruin van van het merk the face shop in kleur nummer 2.Ook zijn er groepen zoals beauty& fashion market waar je spullen kunt verkopen. Hier heb ik zelf mijn naked 2 palette verkocht. Ja je leest het goed, verkocht! Het is niet dat ik het palette niet fijn vind maar de kleuren zijn toch te koel voor mij en ik wil graag een ander palette kopen(zoals nude tude van the balm of zoeva naturally yours) dus heb ik daar ook weer geld voor nodig, vandaar. Ik maak er liever iemand anders blij mee. Ik heb het palette op marktplaats gezet maar kreeg daar weinig reacties of alleen hele lage biedingen. Toen heb ik het palette op de facebookgroep gezet en daar kreeg ik meteen een heleboel reacties en heb ik het palette snel kunnen verkopen.

Zijn jullie al bekend met deze facebookgroepen? 

10 opmerkingen:

 1. Leuk idee! Je hebt ook leuke producten ontvangen ! De lipstick is erg mooi ! X Denise

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Welke groep is dat, waar je dingen kunt verkopen? Want ik zit ook wel in een ruilgroepen maar ik moet m'n stash echt downgraden dus ruilen heeft ook niet zoveel zin :P

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze zit ik in!
   https://www.facebook.com/groups/467920396625480/

   Verwijderen
 3. Heb mezelf net aangemeld bij beauty trade, maat ben ook wel benieuwd naar waar je je make up kan verkopen. Heb je linkjes hiervan? Thanxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie lipstick ik ben benieuwd naar die sparkle !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat handig! Fijn ook dat je je Naked palette hebt kunnen verkopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een handig en leuk concept! Ik ga eens kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat handig, ik was net naar zoiets op zoek

  BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik