dinsdag 1 april 2014

Loreal color riche 'pistachio drage' & 'ocean porcelaine' reviewIk spotte laatst bij de etos een 1+1 kortingsactie op alle makeup van lóreal en ik nam twee nagellakjes mee. Ik was dus maar 6 euro kwijt voor deze twee lakjes. Ik heb nog nooit eerder nagellak van dit merk geprobeerd dus ik ben benieuwd!

 Ik vind de verpakking in ieder geval prachtig!

 Ik koos twee mooie pasteltinten uit, ocean procelaine, een pastel lichtblauwe kleur en pistachio drage, een licht mintgroene kleur. Biede prachtige kleuren die perfect voor de lente zijn!

 Aanfoto's van ocean porcelaine:
Aanfoto's van pistachio drage:De lakjes dekken met 1 laag net niet maar met 2 perfect. De droogtijd was snel! Ook bleven ze lang zitten. De kwaliteit prijs verhouding is heel goed, ik ga zeker meer lakjes kopen van lóreal!

Hebben jullie al nagellak van lóreal geprobeerd?

16 opmerkingen:

 1. Pistachio vind ik echt het allermooist!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb nog nooit een lakjes van L'Oréal geprobeerd, hoewel ik ze eigenlijk heel mooi vind! De mintgroene is zeker mijn favoriet

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het paarse lakje is zo ontzettend mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb nog nooit een lakje van Loreal geprobeerd, maar de kleuren zien er heel mooi uit! Ik zou zeker hier nog een lakje van willen hebben. De mintgroene kleur vind ik het allermooiste.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja loreal heeft fijne nagellakjes. Ik heb die van mij bij de Big Bazar gekocht voor €1,89. En heb ze laatst ook nog zien liggen bij de action. Hele fijne kwastjes en dekken bijna in 1 x en zeker met 2 laagjes. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige kleurtjes! Zeker spring proof.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een lieve kleurtjes, de lakjes van L'Oréal zijn fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ah ik was ook van plan deze te halen met de korting, maar ik ben het helemaal vergeten!

  BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik