vrijdag 11 april 2014

Update


Ik schrijf nooit persoonlijke artikelen of 'updates' maar ik wil graag even verklaren waarom ik zo weinig artikelen post de laatste tijd.. ik heb hier namelijk een aantal redenen voor. Ten eerste heb ik op dit moment geen geld om nieuwe producten te kopen om reviews/shoplogs over te schrijven simpelweg omdat ik blut ben omdat ik heel veel geld kwijt was aan studieboeken deze maand helaas.. Ooglooks maken heb ik ook weinig tijd voor aangezien ik bijna elke middag wel iets heb en ooglooks sochtends of savonds maken kan niet omdat het licht dan niet goed genoeg is om foto's te maken. Verder heb ik gewoon heel weinig inspiratie de laatste tijd en heb ik een 'blog dipje'.. Ook moet ik mezelf dwingen om meer tijd aan mijn studie te besteden aangezien ik nog steeds behoorlijk wat studiepunten mis en ook al vertraging heb opgelopen. De laatste reden is dat ik sinds een tijdje een relatie heb en daar wil ik natuurlijk ook genoeg tijd en moeite in steken! Hopelijk begrijpen jullie nu iets beter waarom het wat minder actief is op mijn blog. Ik ben niet van plan te stoppen met bloggen maar elke dag een artikel plaatsen is voor mij niet haalbaar, ik zal proberen 3 keer in de week aan te houden minimaal.. Dit weekend heb ik eindelijk wel weer tijd om even een mooie ooglook te maken dus die houden jullie van mij tegoed, verder verwacht ik ook nog mijn ebay pakketjes dus daar zal ik ook nog over schrijven. Bedankt voor het lezen!


6 opmerkingen:

 1. Dat is begrijpelijk hoor, er zijn nu éénmaal belangrijkere dingen dan een blog onderhouden en drie artikels per week is trouwens nog aardig wat :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel begrijpelijk! Bloggen is een hobby en moet geen verplichting zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als student lijkt mij elke dag bloggen ook super zwaar. Doe rustig aan! School gaat voor. En al helemaal je privé leven.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ahh ja ik ken het, het studentenleven.
  same here hoor, ook druk met school en 0,0 euro op de bankrekening :P
  xx
  yearsofourlivesblog.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Begrijpelijk meis!
  Ik heb door de drukte ook een tijd een blog dip gehad.
  Nu ben ik daar weer doorheen, en heb ik zin om weer leuke reviews te maken!

  Je doet enorm je best en ik heb daar respect voor! Uiteraard gaan andere dingen voor. Bloggen is een hobby, en prive dingen gaan gewoon voor. Zodra je alles weer goed op een rijtje heb, heb je ook veel meer zin om weer te bloggen, dat had ik ook.

  Liefs X

  BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik