donderdag 22 mei 2014

Essence all about matt primer & foundation


Al best een tijdje geleden kocht ik deze twee producten die nieuw kwamen in het essence schap. Het is de oil control make-up base en de oil-free make-up in 10 matt beige. Beide producten kosten iets meer dan 3 euro per stuk geloof ik.De primer is doorzichtig als je hem uitsmeert. De foundation lijkt op de foto niet eens heel donker maar ik vind hem best donker, al helemaal aangezien het de lichtste kleur is. Op dit moment ben ik een klein beetje bruin maar deze is alsnog iets te donker dus ik mix een klein beetje van de catrice all matt plus foundation erdoor en dan is de kleur perfect. 

Als ik de producten heb aangebracht ziet mijn gezicht er egaal en mooi mat uit, dat is precies wat ik zoek met mijn vettige huid met grote porien. Na een aantal uren moet je wel weer bijpoederen, het blijft niet de hele dag mat en perfect zitten. De term longlasting neem ik dan ook voor lief. Ik heb sowieso nog nooit een foundation gehad die er aan het einde van de dag nog perfect op zat.

Hier wat foto's die ik heb gemaakt halverwege de middag. Ik heb de producten sochtends +-8 uur aangebracht. Ziet er nog best oke uit toch! Wel heb ik nog even bijgepoedert, vooral aangezien het een warme dag is vandaag.

Conclusie: fijne producten, maar jammer dat de foundation zo donker is!
6 opmerkingen:

 1. Ik vind het er wel mooi uit zien! Jammer dat die te donker is!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat de foundation zo donker is inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hmmz, deze zal ook zeker te donker voor mij zijn >.< bummers!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. klinkt erg fijn zeg! liefs, x
  deze was voor mij te donker.. had de 02 gepakt uhhum

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb de primer hiervan. Het is een heel fijn product, en inderdaad bijpoederen is wel nodig :) Fijne review trouwens. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind hem er erg goed uitzien, jammer dat die voor jou te donker is

  BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik