vrijdag 16 mei 2014

OPI brazil 'I just can't cope-acabana' & 'Live.Love.Carnaval' review en swatches


 De OPI brazil collectie is al een tijdje uit en ik had meteen deze collectie op mijn wishlist gezet. Ik koos deze twee mooie vrolijke, zomerse kleuren uit! Ik heb trouwens al jaren geen gele nagellak meer gehad dus dat werd ook weer tijd. Kijken jullie mee naar de swatches?
 Live.love.carnaval is een vrolijke roze kleur met een beetje een koraaltintje eraan.

I just can't cope-acabana is een lekker opvallende gele kleur. Ik vind deze kleur zeker goed kunnen, ik heb niet het idee dat het lijkt alsof ik schimmelnagels heb of iets in die richting want daar was ik wel een beetje bang voor.

De lakjes dekken met 1 laag al behoorlijk goed! Ik draag er twee lagen want dat is toch net iets mooier en blijft beter zitten. 
De kwaliteit is zoals we van OPI gewend zijn, blijft goed zitten en de droogtijd is ook redelijk snel. Enige nadeel van OPI is de prijs maar af en toe mag je wel iets leuks kopen voor jezelf :)

Ik bestelde deze lakjes op ebay vanuit de VS. Dan ben je ongeveer 2x zo goedkoop uit als wanneer je ze hier in de winkel koopt.

10 opmerkingen:

 1. Allebei prachtige kleurtjes. OPI heeft altijd fijne lakjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat gele kleurtje vind ik echt zo mooi <3 :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I love OPI :-) Het gele lakje vind ik heel gaaf! Al zou ik het zelf niet zo snel dragen. Je hebt twee prachtige kleuren gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. beide zijn super mooi en vooral die roze is zo mooi zacht :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Live.Love.Carnaval vind ik erg leuk! OPI heeft echt een geweldige kwaliteit.

  BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik