vrijdag 9 mei 2014

RevitalashEind januari kreeg ik een mail van revitalash op ik hun wimperserum wilde uittesten en er een review over te schrijven. Ik heb nog nooit eerder een wimperserum geprobeerd dus ik was heel benieuwd of het zou werken. Het is de bedoeling dat je het product 3 maanden lang elke dag aanbrengt bij de wimperaanzet. Vandaag dus een review inclusief voor en na foto's!
(trouwens de verpakking hierboven is beschadigt geraakt door het vele heen en weer gejouw in mijn makeup tas)

Voor foto's: gemaakt begin februari

Ik draag hier slechts 1 dun laagje volumemascara(maakt de wimpers dus niet langer).
Ik ben wel de onderwimpers vergeten maar hier heb ik het serum ook niet op gedaan behalve héel af en toe als er nog wat op het kwastje zat. Ik heb voor en na foto's met mascara op gemaakt omdat mijn wimpers van nature blond zijn dus je het verschil amper ziet zonder mascara, mijn wimpers lijken zonder mascara veel korter omdat de uiteinden bijna doorzichtig zijn.Nafoto's:

Collage: links=voor, rechts=na

Ik zie wel een verschil! Jullie ook? Het duurde wel lang voordat ik echt een verschil zag, pas sinds een maand ofzo zie ik echt dat mn wimpers er beter uitzien. Het lijkt wel alsof ik meer wimpers heb dan eerst, ook zijn ze langer. In het begin vergat het nog wel eens aan te brengen maar de laatste 2 maanden echt elke dag. De verpakking is nog steeds lang niet op dus het gaat lang mee!

Na 3 maanden is de behandeling voorbij en kun je 3-4 keer per week het serum aanbrengen om je wimpers mooi te houden.

Conclusie: het werkt! En ook gaat het best lang mee desondanks dat er slechts 2 ml in zit. Nadeel is dat het effect verloren gaat als je ermee stopt en het is ook niet goedkoop.

Op revitalash.nl kun je vinden waar revitalash verkrijgbaar is.

Hebben jullie revitalash wel eens geprobeerd?

14 opmerkingen:

 1. Dit product staat echt hoog op mijn beauty wishlist, alleen de prijs houdt mij tegen om het te kopen! Fijne review heb je geschreven en ik zie zeker verschil!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw je ziet echt duidelijk verschil ! Het resultaat is echt super mooi en natuurlijk !! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb er nog één in mijn kast liggen. Ik heb van mezelf al vrij volle en lange wimpers, dus heb 't niet nodig. Wat een mooi resultaat! Ik zie inderdaad een groot verschil!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben de mijne ook nog druk aan het testen. Een tijdje niet kunnen doen vanwege last aan mijn oog. (kwam ergens anders door) dus ben onlangs opnieuw begonnen. Ik merkte na een maand wel verschil alleen heb het toen niet af kunnen maken. :(

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat super vet dat je deze mocht testen. Ik ben nu een ander merk aan het testen, maar ik vermoed dat de Revitalash toch wel beter werkt. Mooi resultaat hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow ja, ik zie inderdaad wel verschil! Je wimpers zijn veel voller nu, mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, er is zeker een verschil te zien! Revitalash staat ook op mijn verlanglijstje, omdat ik niet zo veel wimpers heb! Goede review!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klinkt goed en je ziet ook zeker behoorlijk wat verschil op de foto's! Het is dat het vrij prijzig is anders was ik er zeker eens naar gaan kijken.

  BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik