donderdag 5 juni 2014

Sammydress shoplog

Van sammydress.com mocht ik een paar dingen uitzoeken om te reviewen, wie zegt daar nou geen nee tegen! Ik ben al bekend met de site en had ik er zelf al een paar keer wat dingen besteld, waaronder deze gave schoenen. Het is een webshop uit china met vooral veel kleding maar ook sieraden en makeup. En een enorm assortiment!





Als eerste koos ik deze prachtige ketting. Ik moet toegeven dat ik mijn statement kettingen bijna nooit draag, ik heb er ook maar een paar, maar deze zie ik mezelf wel dragen! Ik heb deze ook gezien in nederlandse webshops maar op sammydress is hij toch een stuk goedkoper.


Ik had een nieuwe foundation kwast nodig aangezien van andere real techniques dupe kwast de haren al een tijdje aan het uitvallen waren. Deze kwast heb ik nu al een week geprobeerd en ik vind hem superfijn! Hij is lekker zacht en blend heel mooi. De haren zijn iets minder stevig dan die van real techniques maar de werking is er niet minder om.

Ik heb vaak van die zwarte puntjes op mijn neus en dit naaldje zou je kunnen gebruiken om ze uit te prikken. Ik heb het nog niet getest.


Ook deze mooie blauwe jurk ben ik heel blij mee! Het materiaal is stevig en zacht en de jurk is een onesize dus past iedereen. Hij kan op een heleboel manieren worden gedragen! De bovenkant kan wel een beetje doorschijnen dus een huidskleurige bh is wel handig om te hebben, die heb ik helaas niet.











Hebben jullie wel eens iets op sammydress besteld?

12 opmerkingen:

  1. Leuke dingen heb je gekozen ! Ik vind de ketting erg mooi. En wat grappig dat je de jurk op zo veel manieren kan dragen ! X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind de jurk echt heel erg mooi! en ook erg fijn dat je hem verschillend kan dragen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke items zeg! Ik ben super benieuwd naar dat mee eter ding, zou je daar een artikel over willen maken?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke aankopen, jurkje is erg leuk! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie items. Vooral de ketting vind ik er goed uitzien :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke dingen, kende de webshop nog niet

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Die ketting heb ik ook. En dat jurkje staat je super goed <3

    BeantwoordenVerwijderen
  8. wauw gave ketting en dat jurkje is ook mooi liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat leuk! Ik vind vooral de ketting echt prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik