maandag 11 augustus 2014

Mijn favoriete webshops + tips


Ebay.com
Ebay is eigenlijk niet echt een webshop, het is een site waar iedereen zijn spullen kan verkopen net als op marktplaats. Hier veel handelaren op, vooral uit china, die spullen rechtstreeks uit de fabriek kopen en verkopen. Hierdoor liggen de prijzen heel laag. Bovendien zijn de verzendkosten vaak gratis. Het liefst koop ik sieraden, kleding en makeup. Wil je kwaliteits makeup kopen dan raad ik je aan om het uit Amerika te bestellen. Hier zijn verkopers zoals beautyjoint die o.a. OPI en china glaze lakjes verkopen en als je ze besteld ben je veel goedkoper uit dan wanneer je ze hier in nederland koopt. Tip om leuke spullen te vinden op ebay, kijk eens in de facebook groep of in dit topic op girlscene. Klik hier voor een overzicht van mijn ebay aankopen(en soortverwante sites).


Buyincoins.com
Op buyincoins kun je goede dupes kopen van palettes. Ik heb er al een paar keer besteld. Helaas wel een keer gehad dat mn pakketje niet is aangekomen, ik ben hier nog steeds mee bezig.Sammydress.com
Sammydress heeft vooral veel leuke kleding en sieraden. Ik heb hier zelf al een aantal keren leuke dingen besteld maar ik werk sinds een tijdje ook met ze samen en heb al wat leuke items mogen ontvangen zoals deze blauwe jurk en deze witte jurk en ketting.


Bornprettystore.com
Deze site is perfect voor het kopen van goedkope makeup van prima kwaliteit. Ook met deze site werk ik samen en heb ik al twee keer items ontvangen. Vergeet niet mijn kortingscode ELFH10 te gebruiken voor 10% korting!


Boohoo.com
Mijn favoriete site om kleding te bestellen! Vorig jaar bestelde ik er al wat jurkjes en dit jaar deed ik nog een enorme kleding bestelling. Hier ga ik ook zeker wat winterkleding bestellen. Klik hier voor al mijn boohoo aankopen.


Makeupspot.nl
Hier heb ik ook al een paar keer makeup besteld. Ze hebben hier leuke merken die je hier niet in de winkel vind zoals the balm, china glaze, sleek etc.

Wat zijn jou favoriete webshops?

7 opmerkingen:

 1. Leuke post. Zelf ben ik gek op ebay vanwege de goedkope telefoonhoesjes en make-up (tools). Ik hou ook van de forever 21 webshop, want die is een stuk overzichtelijker dan de winkel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke shops! Die behoren ook wel tot mijn favorieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijne webshops, ik kijk bijna niet meer op ebay, toch maar weer een keer doen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke webshops! Ik ben ook dol op Ebay.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb bij Boohoo nog nooit wat gekocht, moet ik maar eens gaan doen :)

  BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik