zondag 31 augustus 2014

The Balm Downboy blush buyincoins dupe

Op buyincoins zijn verschillende dupes te koop van merken zoals de too faced paletten. Sinds een tijdje verkopen ze ook dupes van blushes. Ik plaatste een bestelling met 3 dupes van blushes maar helaas kwam deze bestelling nooit aan! En ik heb veel gemaild om mn geld terug te krijgen maar dat is helaas niet gelukt. Omdat ik toch erg graag eentje wou uitproberen bestelde ik later nog een blush en die kwam wel aan gelukkig! Wel minpunten voor de service van buyincoins. Maargoed over naar de blush!

De blush die ik bestelde is een dupe van downboy van the balm. Hij lijkt net echt!Swatches:

De swatch is niet heel erg gepigmenteerd. Maar dat maakt deze blush juist aantrekkelijk voor mensen (meestal met een lichte huid) die een subtiele blush willen. Ik ben hier een paar keer met de kwast in de blush geweest en op mn huid zodat het effect duidelijk zichtbaar zou zijn.
De blush ziet er heel natuurlijk uit, alsof je van jezelf bloost. Ik vind dit zeker een mooie blush!
Ik betaalde voor deze blush een paar euro.

Wat vinden jullie van deze dupe?

8 opmerkingen:

 1. Ik vind hem erg mooi, al zou ik toch liever de 'echte' blush willen hebben. Maar, eerlijk is eerlijk, deze dupe is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ziet er nice uit voor de bleekscheetjes onder ons :3 wel crappy dat je je geld nooit terug hebt gehad. ik bestelde laatst ook maar voor een groter bedrag en mistte twee items. heb na 3 keer over en heen te hebben gemaild mijn geld wel teruggehad :o

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij ziet er goed uit, al heb ik toch liever the real deal!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie blush! I love dupes! En jammer van je eerste bestelling! Ik heb al zoveel besteld bij butincoins en altijd goed gegaan! Tot 2 x aan toe een "sweetheart" blush stuk ontvangen en heb zelfs daarvoor mijn geld terug gekregen. Was ik wel mee ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb ook nog een Balm dupe blush liggen om te reviewen. Vind het wel een mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie natuurlijke kleur! Wat erg dat je je geld niet terugkreeg, dat mag zelfs helemaal niet. Als ze niet kunnen bewijzen dat het pakje verstuurd werd moeten ze gewoon opnieuw versturen...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeh deze blush wilde ik al eens op ebay bestellen, maar heb het nooit gedaan. Nu gaat ie weer op de wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik